• Dnevni horoskop za utorak 13. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Ne bi bilo loše da se danas sa prijateljima okrenete malo humanitarnom radu. Znam da to i nije toliko u vašoj prirodi, ali bi bio veoma lep gest sa vaše strane. Pronađite neku humanitarnu organizaciju i pridužite joj se makar na jedan dan. 

    Bik (20.04-20.05)

    Danas ste dosta reformatorski raspoloženi na poslu. Imate potrebu da menjate i da ne dozvolite pravilima da vas stežu. Stalno se nešto bunite i želite da promenite stanje kakvo jeste, na bolje naravno. Sve je to odlično, samo nemojte preterivati da vam se ne obije o glavu.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Želite da otputujete i promenite mesto. Guši vas sve ovde. Imate osećaj kao da vas je neko zarobio i počeli ste ozbiljno da se bunite. Štaviše, mislite kako ste mnogo uložili u sebe da biste pristali na bilo kakve uslove, a oko vas vam pričaju stvari koje znate da nisu tačne. Samo bez nervoze i ispunjavajte sebi svoje želje.

    Rak (21.06-22.07)

    Drži vas osećaj da su ljudi oko vas malo preterali, pogotovi vaši najbliži. Navikli su da uvek budete tu i da za njih radite sve, a šta je sa vama? Pita li vas neko šta biste želeli ili se samo tuđe želje uzimaju u obzir. Osećate se malo ljuto i želite što pre promene. Slažem se da ne treba da budete svima na izvolte, ali problem rešavajte veoma mirno i odlučno. Recite im NE.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Danas ste stavili svoju vezu pod znakom pitanja. Hmm, imate potrebu da nešto promenite, pa sada ne znate da li da menjate ponašanja ili da menjate partnera. Malo vas guši u poslednje vreme i vama to smeta i sada ne znate odakle da počnete. Obratite dobro pažnju na sledeće korake da ne dozvolite da budu pogrešni. Idite osećajem, ali ubacite i malo razuma.

    Devica (23.08-22.09)

    Vi sve možete, vi sve postižete, vama se obraćaju na poslu za pomoć, vi ništa ne ostavljate nedovršeno, vi se najviše trudite i sada vaše kolege to iskorišćavaju. Samo vam gurnu njihove zadatke jer vi sve uzimate i privatate. Počinje sve to da vas nervira i moj vam je predlog da jednom stanete iza sebe i ne dozvolite da vas iko iskorišćava. 

    Vaga (23.09-22.10)

    Želite promenu na ljubavnu planu. Ako ste u vezi sada imate potrebu da menjate partnera. Želite nekog drugačijeg jer vam se ova veza čini isuviše monotona. A ako niste u vezi sada mislite da je pravo vreme da budete i skocentrisali ste se da pronađete osobu sa kojom ćete pronaći neki vaš ludački mir koji samo vi možete da imate u vezi. Šta god da je u pitanju, nemojte brzati u odlukama i izboru.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Danas ste otvoreni za rešavanje porodičnih pitanja. Dosta se toga dešava u vašoj porodici i sada želite  da im pomognete. VI ste tamo najbolji psiholog i vidite veoma jasno stvari oko njih i kao takvi možete ima dati i najbolji savet. Predlažem vam da napravite malu sedeljku i da lepo popričate i sigurna sma da ćete im naći rešenje.

    Strelac (22.11-21.12)

    Vaše reći danas podižu sve iz dugog sna. Osećate se kao pravi pozitivni glasnik. Govorite ljudima kako i šta bi trebalo da se radi i oni vas oduševljeno slušaju. Vi se osećate drugačije i želite to da podelite sa drugima. Veoma dobro radite danas svoj posao i samo nastavite da budite ljude iz sna. Potrebna nam je takva osoba.

    Jarac (22.12-20.01)

    Finansije. Danas su vam samo one u glavi. Rešili ste da isproveravate sve svoje finansije i vidite kako stojite. Želite da vidite na šta trošite i da li ste u nekom momentu preterali. Znate da nije vreme kada treba rasipati novac i sada želite da proverite svoj račun. Usput smišljate način kako biste to još mogli da dođete do više novca.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Danas ste izričito druželjubivi i poletni. Imate potrebu da pomažete i da se svima nađete u nevolji. Prijatelji vas zovu za svaku sitnicu, a vi imate vremena za njih. Okrećete se nekoj organizaciji kako bi volontirali i učinili neko dobro delo, samo zato što to čini da se dobro osećate. Na odličnom ste putu, samo nastavite tako. Iskoristite sve svoje talente i znanja da pomognete nekome u nevolji.

                        Ribe (20.02-20.03)

    Ne možete više da izdržite. Želite slobodu uma i govora. Malo ste se umorili od povlačenja i po prvi put imate potrebu da se suprotstavite, pa kako vam bude. Danas kao da ste se probudili sa drugačijim razmišljanjem i ne dozvoljavate više da vam iko kaže da niste u pravu ukoliko nema hrpu dokaza za to. Samo polako, bez ljutnje stanite iza sebe i pokažite koliko ste jaki i koliko možete.

    Autor: Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]