• Dnevni horoskop za utorak 20. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Očekuju vas prihodi. Očekuju vas prihodi od nekog posla koji ste dobro uradili. Samo, nemojte odmah da budete rasipnički nastrojeni i da odete i to sve potrošite. Polako i pametno sa energijom novca. Možda bi umesto rasipanja, bilo pametnije neko ulaganje. Razmislite.

     

    Bik (20.04-20.05)

    Toliko se lepo osećate da ako se desi da vam neko nešto loše kaže vi odmah reagujete i branite svoju teritoriju. Ne želite nikome da date da vam naruši taj osećaj, pa burno reagujete na bilo kakve kritike ili opažanja. Umesto naglog skakanja, prenesite na tu osobu svoju pozitivnu energiju.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Osećate blagu nervozu, ali onu pozitivnu. Kao kada izlazite pred ispit, a sve ste naučili i sada samo čekate da vidite koju ćete ocenu dobiti. Ova pozitivna nervoza u stomaku vas tera na akciju i pravilno razmišljanje. Maksimalno je iskoristite u rešavanju nekih nezavršenih poslova. Sada ćete doneti ispravnu odluku.

    Rak (21.06-22.07)

    Imaćete potrebu da dan provedete u društvu vaših prijatelja. Da se okupite kao nekada i da bez bilo kakvih briga uživate svi skupa. Putevi su vam se razišli i svako je stvorio svoju priču, ali to ne znači da ne treba povremenom da se nađete negde i uz dobru klopu i vince se podsetite starih dana. Ne zaboravite i neki lep zvuk gitare koji će biti samo dodatni začin celokupnoj atmosferi.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Možda je došlo vreme za unapređenje na poslu. Polako se na poslu osećate kao kod svoje kuće i tačno znate ko šta radi i šta od koga možete da očekujete. Izgradili ste sjajnu reputaciju, pogotovo što ste u poslednje vreme mnogo radili. Uberite polodove svoga rada i uživajte u njima.

    Devica (23.08-22.09)

    Neka knjiga koju ste skoro pročitali je mnogo uticala na vas. Dosta filozofska, ali priča i o umeću življenja, hedonizmu i drugačijem pogledu na svet. Vi niste iz te priče i knjiga je učinila da polako počnete da gledate na svet drugim očima ili makar da želite samo malo da promenite svoj život na bolje. Ostanite u takvom raspoloženju i ne odustajte od toga. Nisu obaveze sve i vi sami upravljate svojim životom.

    Vaga (23.09-22.10)

    Skorašnji razogovor sa jednim od članova vaše uže porodice je ostavio veliki pečat na vas. Osoba sa kojom ste pričali je dosta starija od vas i vrlo mudro zbori i na lep način vam je ukazala na greške koje pravite i dala vam predlog kako da ih prevaziđete. Možda ne bi bilo loše da je poslušate i dobro razmislite o izrečenom.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Partner je toliko drugačiji od vas, ali vi želite sa njim. Niste navikli na život kakav on vodi i ta doza hedonizma kojom je okružen, vama je strana. Nemojte odbacivati stvari koje ne poznajete, već učite od njih. Najviše uspemo da učinimo od sebe kada uspemo da spojimo suprotnosti i izbalansiramo sve u jednu celinu. Tada se penjemo na lestvici svesti i život postaje lakši.

    Strelac (22.11-21.12)

    Bili ste veoma vredni u poslednje vreme i sada se malo odmorite. Pustite malo druge da rade, a vi sa strane im pokazujte gde greše i kako da ne prave greške. Vaše iskustvo im može biti mnogo od pomoći, a vi se samo zavalite malo u svojoj fotelji, naručite omiljenu kaficu i uživajte u prijatnom danu. Dobro ste posejali i sada je vreme za ubiranjem plodova.

    Jarac (22.12-20.01)

    Muče vas emocije. Potrebne su vam, a vi ne umete da ih pokažete. Dosta hladno pristupate ljubavi i pokušavate od nje da napravite neku matematičku formulu sa sigurnim dobitkom na kraju. Ne ide to tako. Sada vam se dopada neka osoba i imate problem pokazivanja. Razgovarate vrlo racionalno sa njom i vidite da to baš i ne daje razultata. Moraćete da se otvorite i prevaziđete svoje strahove.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Nemojte da se iznenadite ako živite sami i ako vam odjednom banu vaši najmiliji u stan. Imaju potrebu da provedu dan sa vama i ništa ih neće zaustaviti. Usput će vam održati par lekcija kako nešto treba da uradite i kako da se postavite i to sve za „vaše’’ dobro. Nemojte se nervirati, već ih pustite da pričaju. Spremite im neku dobru klopu i pokušajte da se opustite pored njih.

     Ribe (20.02-20.03)

    Vaše isceljujuće reči će nekome danas mnogo pomoći. Niste ni svesni koliko ste skloni pomaganju i koliko umete da smirite sagovornika, prijatelja, partnera. I dok ste fokusirani na pomaganje vi se punite energijom i posle toga se bolje osećate. Ukoliko se ne bavite poslom gde pomažete ljudima, predlažem vam da to činite nekom vašem prijatelju ili prijateljima bar par puta nedeljno. Učinak će biti obostran. I za njih, a i za vas.

    Autor: Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]