• Dnevni horoskop za utorak 27. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Imate osećaj kao da neko sputava vašu slobodu i ideje. Toliko toga biste želeli da uradite i stalno ste u pokretu, ali taman kada biste da načinite prvi korak, neka situacija ili osoba vam prepreči put. Umesto da besnite i nervirate se, svađate se i urlate, predlažem vam da dobro razmislite zašto vam se isti šabloni ponavljaju. Možda nešto i naučite.

    Bik (20.04-20.05)

    Dosta nedoumica imate oko jedne veze u kojoj se nalazite i ne znate kako da se trenutno postavite i šta da očekujete. Porodica će vam se naći i pomoći vam da dođete do pravog zaključka i da povučete prave poteze. Nemojte bežati od njih, već im dopustite da vam daju savete i razmislite dobro o njima.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Veoma ste odvažni danas u komunikaciji i rešeni ste da završite sa problemima koje imate sa partnerom. Problemi nastaju zbog nerazumevanja i nestrpljenja da se oko nečega dogovorite. Danas ćete partera izvući iz njgove ljušture, sesti za sto i veoma iskreno i pozitivno mu objasniti neke stvari. Najverovatnije je vašim raspravama danas kraj. 

    Rak (21.06-22.07)

    Vreme je za jednu dobru naplatu. Vredno ste i marljivo radili i sada je došlo vreme da se žanje. Očekujete lep bonus na poslu za ono što ste do sada završili. Oni koji imaju privatan biznis, mogu da očekuju da, uz veće ulaganje u reklamu, dođe i do boljeg razvitka biznisa. Samo nema odustajanja, jer vi to možete.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Već neko vreme se jurite sa osobom koja vam se dopada. Stalno su neke igrice na pomolu. U početku vam je bilo zanimljivo i pristali ste na to, a sada je već prešlo svaku meru. Danas ste rešili da sa tim prekinete i vidite sa datom osobom da li želi ili ne želi sa vama. Idete na sve ili ništa. Idete ka tome da se oslobodite tereta neizvesnosti. 

    Devica (23.08-22.09)

    Stalno se ponašate po nekom šablonu. Imate utisak da vi ne možete zaista da budete to što jeste. Sve počinje od kuće i prevelikog očekivanja od vas koje morate ispuniti. Danas ste se odvažili da izađete pred svoje najmilije i objasnite im da vi niste to što oni žele da naprave od vas i da ne želite da igrate po njihovim pravilima. Danas uzimate svoj život u svoje ruke.

    Vaga (23.09-22.10)

    Prijatelji su vam u nekim ozbiljnim problemima i vi ćete im biti ruka spasa. Jedini ćete biti dovoljno pribrani da znate kako u datom terenutku da odigrate ulogu. Dosta su energetski i duhovno pali i prestali su da veruju i nadaju se u bolje sutra. Vi ste dovoljno pozitivni za sve njih i veoma odvažno ih podižete sa poda. Svaka vam čast. 

    Škorpion (23.10-21.11)

    Zaslužili ste bolje mesto i veću platu. Marljivo ste radili i dali neke zaista originalne ideje na poslu. Sada očekujete ili povećanje plate ili bolje radno mesto. Na poslu više ne mogu bez vas, jer ste vi ključ orignalnosti na nekim projektima. Samo nastavite tako da radite svoj posao i vjdećete da se svaki trud isplati.

    Strelac (22.11-21.12)

    Polako se i vaše traženje sebe i preispitivanje privodi kraju. Dosta ste toga uočili u poslednje vreme i o sebi saznali i otkrili par stvari. Od sada ćete imati drugačiji pogled na svet oko vas i više ćete se okrenuti sebi i svojim željama. Naučili ste koliko je važno biti sebi na prvom mestu i ne zapostavljati se ni u jednom trenutku. Sada samo tako nastavite. 

    Jarac (22.12-20.01)

    Umorni ste od briga i ramisljanja koja vas stalno opsedaju. Zelite da se opustite makar jednom u životu i brige i odgovornost malo prepustite drugima. Danas bi bio pravi dan za takvu odluku, a da uspete i da je se držite. Nemojte posustajati ili odustajati od ideje da se oslobodite onoga sto vam ne teba. Stanite na put svojim crnim mislima i zamenite ih pozitivnijim.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Prijatelji pokušavaju svim snagama da vas upozore na gluposti koje činite. Pokušavaju da vam skrenu pažnju na vašu nezrelost i veoma bahato ponašanje prema suprotnom polu. Pokušavaju da vas nešto nauče i svim snagama da vas prodrmaju da se promenite, jer ćete ovim tempom ostati sami. Oni to znaju, vide bolje od vas i zato što im je stalo se toliko trude. Na vama je kako ćete shvatiti njihove reči i pokušaje.

     Ribe (20.02-20.03)

    Veoma ste ambiciozni u poslednje vreme i ne prihvatate NE kao odgovor. Možete i hoćete da postignete sve i to na poslu i te kako primećuju. Držite konce u svojim rukama i ljudi se polako oslanjaju na vas i znaju da ćete imati rešenje za svaki problem. Nemojte ih samo previše navikavati na to da ste toliko sposobni, da ne zaborave koji je deo njihovog posla i da njihov posao ne padne na vas. To vam ne treba!

    Autor: Plumun

    Horoskop by Plumun.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]