• Horoskop za četvrtak 29. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Danas ste dosta rasejani. Nekako ste pritom i nervozni. Planovi koje ste imali su vam naglo prekinuti i sav vaš trud je pao u vodu. Sada se preispitujete gde ste pogrešili i kao da ste ljuti na neku nepravdu. Iako zvuči veoma neuverljivo, sve se dešava sa razlogom. Možda to što se sada mučite, donese nešto fenomenalno sutra. Nikad se ne zna.

    Bik (20.04-20.05)

    Mnogo vas veza u kojoj ste ili u kojoj ćete tek biti baca u razmišljanje. Nekako, stalno neke prepreke i stalno neka preisputivanja šta i kako treba da radite. Polako se umarate i ne vidite poentu ako samo ne možete da se pustite i uživate. Pokušajte da ne forsirate više ništa i dozvolite vremenu da učini svoje.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Opet neke prepreke i koškanja između vaših najbližih i vašeg partnera. Partner se žali na vaše u kući, a vaši najbliži vam govore da ste mogli i bolje da izaberete i da vi više zaslužujete. Sve u svemu dosta je jak pritisak i nikako da jednom krene kako valja. Umorni ste i ne možete više da se nosite. Polako dižete ruke od svega.

    Rak (21.06-22.07)

    Obtatite danas pažnju na to šta pričate na poslu. Može da vam se desi da naglo kažete neke stvari koje ne trebate i koje će vam se posle obiti o glavu. Dosta promena ima kod vas na poslu i sada nemojte svojom brzopletošću da uništite višemesečni rad i trud. Samo polako i bez naglih ispada.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Polako sa novčanikom danas. Nemojte preterano troškariti. Imaćete potrebu za poklonima i finim stvarima, ipak volite glamur, ali prikočite malo. Nemojte kupovati stvari koje vam ne trebaju i koje će samo da hvataju prašinu negde u uglu. Usput, izbegnite i raspravu sa partnerom oko preteranog trošenja novca. Samo malo usporite.

    Devica (23.08-22.09)

    Opet neke rasprave i predavanja u kući. Ne radite onako kako su drugi zamislili i odmah krene buna sa njihove strane. Danas ćete se suprotstaviti i braniti svoje stavove. Bićete veoma odlučni da pokažete koliko greše u nekim stvarima i koliko vi treba da imate pravo odluke nad svojim zivotom. Nemojte posustajati i držite pravac.

    Vaga (23.09-22.10)

    Zaposele su vas neke brige i razmišljanja o nemogućoj ljubavi koja vam se dešava. pokušavate da tražite savet od drugih, ali vas niko ne razume i ne podržava, tako da ste ostali sami sa svojim mislima. Pokušavate da dođete do najboljeg mogućeg rešenja, ali ne uspevate. Sklonite se malo od tog problema, radite nešto drugo i videćete kako će vas rešenje samo naći.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Vi zaista treba da se čuvate prijatelja. Često žele da vam podmetnu nogu i to zbog novca. Zaista topla preporuka da ne ulazite ni u kakve biznise sa prijateljima, koliko vam god primamljivo nešto zvučalo. Obratite sada pažnju na neke bliske ljude i pamet u glavu kada su novci u pitanju.

    Strelac (22.11-21.12)

    Hteli ste odgovorniju poziciju, dobili ste je. Sada nema kukanja i onog, ja to je mogu i mnogo mi je. Pokažite da ste dorasli zadatku koliko god vam se čini da kao da imate samo prepreke otkad ste dobili veću odgovornost. To su samo testovi da proverite svoju snalažljivost i genijalnost. Samo napred i budite pozitivni.

    Jarac (22.12-20.01)

    Baš imate dosta briga u glavi. Sada su vas zaposele i novčane. Razmišljate hoćete li se izvući i hoćete li moći da ljudima do kojih vam je stalo pružite sigurnost. Kao da ste se malo izgubili, pa vam predlažem da pre svih tih razmišljanja pronađete sebe, kako biste mogli da nastavite da pomažete drugima.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Razočarali ste najbliže prijatelje svojim negativnim stavom i stalnim kukanjem na sve i svašta. Nemate razloga za tolikom negativnošću i oni su to procenili kao ne poštovanje onog dobrog što imate u svom životu i ne žele da ih više trujete svojim stavom. Dobro bih na vašem mestu razmislila šta radim i koliko mogu da izgubim, a mogli biste mnogo…

     Ribe (20.02-20.03)

    Ne bi me iznenadilo da dođe da nerazumevanja i prepirke sa vašim partnerom oko vašeg posla i karijere. On to ne razume, vašu želju za napredovanjem i polako će početi da mu smeta. Vi nećete ostati ravnodušni i branićete svoje pravo na napredovanje i boljitak. Samo, pokušajte da ne idete preterano emocijama, jer je to jedini način da zaštite sebe.

    Autor: Plumun

    Dnevni horoskop

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]