• NAJBOLJA SRPSKA FIJAKERIJADA

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Crepaja će 9. aprila, drugog dana Vaskrsa, biti domaćin još jedne fijakerijade po kojoj je ovo selo poznato među konjarima u Srbiji i okolnim zemljama. Organizator, Konjički klub „Lipicaner“ spremno dočekuje narednu fijakerijadu, a Crepajci ističu da je sve spremno za još jednu manifestaciju gde će posetioci moći da vide najlepše lipicanere i fijakere.

    -Kao i prethodnih godina očekujemo učešće ljubitelja konja iz svih krajeva Srbije, kao i više od stotinu zaprega. Ove godine takmičiće se dvoprezi, četvoroprezi, petoprezi i višeprezi. Mnogi zameraju što nema takmičenja u jednopregu, ali za to bi nam trebala dva dana,– kaže Branislav Jankov, predsednik Konjičkog kluba „Lipicaner“.

    Fijakerijada će se održati na stadionu „100 topola“ u Crepaji, a ove godine predviđene su i brojne nagrade za učesnike i gledaoce. Najsrećniji gledalac dobiće na poklon ždrebe. Kao i ranijih godina ovu manifestaciju pomoćiće kovačička opština, a Crepajci će učiniti sve da budu dobri domaćini.

    Crepaja će 9. aprila, drugog dana Vaskrsa, biti domaćin još jedne fijakerijade po kojoj je ovo selo poznato među konjarima u Srbiji i okolnim zemljama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]