Zabava

Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz stižu na Sea Dance

Pančevo, Pet, 15/06/2018 - 17:00
Dragana Joksimović

Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, dolaze na ovogodišnje, peto izdanje Sea Dance festivala, koje će biti održano u novom terminu, od 30. avgusta do 1. septembra i na novoj lokaciji - plaži Buljarica kod Budve u Crnoj Gori. Jedan od najvećih svetskih elektronskih producenata Paul Kalkbrennerpoznat je po hedlajnerskim nastupima na najvećim festivalima i stadionskim spektaklima pred desetinama hiljada ljudi, koji su pre njega bili rezervisani samo za najveće svetske bendove kao što su U2 i Rolling Stones. U istoriji muzike ostaće upamćen njegov nastup povodom obeležavanja 25 godina od pada Berlinskog zida, pred pola miliona ljudi, što će još dugo vremena ostati nedostižna brojka i za najpoznatija svetska imena. Uz njega, nastup na Sea Dancu potvrdila je i nenadmašna ikona globalne elektronske scene - Nina Kraviz. O njenom usponu na muzički Olimp najbolje govori priznanje MixMaga, jednog od najprestižnijih medija za elektronsku muziku, koji ju je i zvanično proglasio za najboljeg DJ-a na svetu! Vodeći elektronski festivali kao što su Awakenings, Time Warp, Movement i drugi, upisali su je kao svoju nespornu hedlajnerku, a među najboljim festivalskim momentima nezaobilazan je i epski nastup na EXIT festivalu gde je priredila možda i najupečatljiviji prizor u istoriji mts Dance Arene tokom kojeg je desetine hiljada ljudi oduševljeno skandiralo njeno ime, pozivajući je dva puta na bis u atmosferi nalik na najveće stadionske rok koncerte. 

Sea Dance Festival reveals its first headliners for 2018: https://youtu.be/0nBspDuNfpM

No Sleep, omiljenu festivalsku binu svih ljubitelja vrhunskog zvuka, ove godine predvodiće jedna od vodećih techno zvezda nove generacije Dax J, te glavni akteri francuske techno scene Antigone, Francois X i Shlømo, dok će za savremeni house zvuk biti zaduženi kalifornijski mag Eagles & Butterflies i ruska zvezda u strelovitom usponu Sofia Rodina! Uz njih stiže i cela plejada udarnih regionalnih i domaćih imena koju čine LagVakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar LobbyMonosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa i Jan De R koji će držati publiku besanom od 30. avgusta do 1. septembra na predivnoj tirkiznoj plaži kod mesta Buljarica.

Ulaznice po poklon ceni samo do petka 22. juna

Ulaznice za ovogodišnje peto izdanje Sea Dance festivala se mogu naći u prodaji po najpovoljnijoj ceni od 2.390 dinara! Ovo je cena sa čak 70% popusta i biće dostupna samo do petka 22. juna do kraja dana, nakon čega će paket ulaznica za sva tri dana biti skuplji. Ulaznice za Sea Dance festival po poklon ceni mogu se nabaviti putem sajtaexitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do Sea Dance festivala. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala www.seadancefestival.me Marketing

Najnovije vesti