• IT konferencija CODEstantine po treći put u Nišu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    CODEstantine je najveća konferencija južno od Beograda namenjena programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. 

    Organizuje se po treći put, a prethodne dve konferencije imale su ukupno 400 posetilaca. 

    Ovogodišnja CODEstantine konferencija imaće 8 domaćih i stranih predavača, eksperte iz IT i Startup sveta. Predavanja će biti orijentisana na programiranje i IT, kao i na temu Tech preduzetništva i deljenja uspešnih biznis priča.

    Veliki kapacitet na polju elektronike i informaciono-komunikacionih tehnologija u Nišu jesu razlog organizovanja CODEstantine konferencije. 

    Očekuje se oko 150 učesnika, a svoje mesto možete rezervisati na vebsajtu konferencije.

    Konferenciju su podržali JS Belgrade, PHP Srbija, Level Up Serbia, Silicon Drinkabout i Blockemon.

    Više informacija o konferenciji možete naći na Facebook eventu konferencije i na zvaničnom vebsajtu.

    Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]