• PANČEVO: Radnici uklanjaju nadstrešnicu bašte Hotela Sloboda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Gradskom parku, danas u 10 sati radnici JKP Higijena počeli su da ruše nadstrešnicu nekadašnje bašte Hotela Sloboda. Kako smo saznali od sekretara gradskog Sekretarijata za inspekcijeske poslove, Bobana Đurđeva, nalog za demontažu ovog montažno-demontažnog objekta izdao je komunalni inspektor.

    Đurđev kaže da je nadstrešnica počela da predstavlja opasnost po građane, a i da je do inspektorijata došla informacija da su građani nezadovoljni stanjem ovog objekta ispod koga svakodnevno prolaze.

    Procena je da će radovi na uklanjanju konstrukcije trajati oko pet dana, a objekat će biti propisno obezbeđen. Naime, u toku popodneva će biti postavljena ograda oko mesta na kome se izvode radovi.

    Gradski sekretar apeluje na građane da ne prolaze tuda dok se radovi ne završe, kako ne bi došli u opasnost.

     

    U Gradskom parku, danas u 10 sati radnici JKP Higijena počeli su da ruše nadstrešnicu nekadašnje bašte Hotela Sloboda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]