• Vučić obišao gazdinstvo porodice Maksimović u Banatskom Novom Selu (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sklopu svoje posete Južnobanatskom okrugu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je poljoprivredno gazdinstvo porodice Maksimović gde je imao priliku da razgovara sa poljoprivrednicima. Vučić je u Banatsko Novo Selo stigao nakon posete Opovu.

    Porodica Maksimović je Vučića dočekala pogačom i solju.

     

     

    Maksimović je u razgovoru s predsednikom spomenuo da je odluka o prelevmanima za mleko „dobra stvar“, a predsednik mu je odgovorio da će mu zbog izjave koju je dao u Bujanovcu o prelevmanima za mleko „spremiti konopče u Briselu“.

    Vučič je rekao i da će olakšice prilikom izvoza mesa u Tursku pomoći da stočarstvo napreduje.

    Domaćin je predsedniku pokazao objekat u izgradnji, a koji je namenjen za 150 junadi u tovu i konstatovao da poljoprivrednici imaju problem jer ne mogu da pronađu dovoljno radnika.

    Sa predsednikom Srbije su i predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

     

     

    U sklopu svoje posete Južnobanatskom okrugu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je poljoprivredno gazdinstvo porodice Maksimović gde je imao priliku da razgovara sa poljoprivrednicima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo