• Ugašen požar u Deliblatskoj peščari (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Požar koji je u subotu, 2. marta, oko 14 sati izbio na lokaciji Prvi bunar u Deliblatskoj peščari (teritorija Mramorka) lokalizovan je i ugašen oko 18 sati. U gašenju su učestvovale združene snage Vatrogasno spasilaćke jedinice Kovin, operativne jedinice DVD Mramorka i radnika Šumske uprave.

    Požar je pretio da izazove ozbiljne posledice jer se nakon niskog rastinja i trave proširio i ušao u borovu šumu, preteći da zahvati i drveće. Dobrom koordinacijom i saradnjom vatrogasnih jedinica, ovaj požar je posle skoro tri sata upornog rada loklizovan i ugašen.

    U požaru niko nije povređan.

    Nakon gašenja, uz pomoć mehanizcije Almeksa izvršeno je tanjiranje i okruživanje požara.

    Fotografije: Aleksandar Radosavljević i Nebojša Kovačević, članovi DVD Mramorak.

     

     

     

     

    Požar koji je u subotu, 2. marta, oko 14 sati izbio na lokaciji Prvi bunar u Deliblatskoj peščari (teritorija Mramorka) lokalizovan je i ugašen oko 18 sati. U gašenju su učestvovale združene snage Vatrogasno spasilaćke jedinice Kovin, operativne jedinice DVD Mramorka i radnika Šumske uprave.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]