• PANČEVO: Udomi – ne kupuj!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udomljavanje pasa i mačaka u Pančevu i široj okolini. Obavezno je potpisivanje ugovora o odgovornom vlasništvu. Životinje će biti dovezene na kućnu adresu.

    • Boni – Nežna i umiljata duša. Svoj dom čeka skoro koliko je i star – malo više od dve godine. Pronađen je sa mamom i bratom u užasnom stanju. Njegov oporavak je bio spor i dug. Danas je Boni potpuno zdrav ali nikako da ove mile oči nekome osvoje srce Ako poželite smirenog psa, punog ljubavi – Boni je pravi izbor. Kastriran, čipovan i vakcinisan i protiv besnila i protiv zaraznih bolesti.

     

    • Rale – Pronađen je između Pančeva i Bavaništa. Došao je na nekoliko dana, ali je ipak ostao duže. I to zato što su mu bili potrebni i nadzor i nega, zato što je bio mnogo manji i krhkiji uživo i zato što je bio toliko nesrećan, tužan i izgubljen da nije bilo šanse da ga pustimo da ode bilo gde drugde. Danas je Rale oporavljen, oslobođen strahova i najglasniji je od svih drugara čim primeti nekog blizu kapije. Kastriran, čipovan i vakcinisan i protiv besnila i protiv zaraznih bolesti. Spreman za udomljavanje. Star je nešto više od dve godine.

     

    • Micotakis – Star godinu i po dana, mazan, živi na ulici ali je pod nadzorom. Vakcinisan je, kastriran, očišćen od parazita i rado bi da se useli u svoj dom i da dobije pravi krevet.

    Svi građani koji žele nekoj od životinja da pruže dom, mogu poslati SMS poruke na brojeve 064/545-00-09 i 064/057-48-58 ili kontaktirati sa Društvom za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum”, putem Fejsbuka i Instagrama. 

    U potrazi za domom su i Frida, Mila, Paja

    Udomljavanje pasa i mačaka u Pančevu i široj okolini. Obavezno je potpisivanje ugovora o odgovornom vlasništvu. Životinje će biti dovezene na kućnu adresu.

    •  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]