Subota, 13. Avgust 2016 - 17:00

1. kolo Vojvođanske lige: FK ‚‚Dinamo 1945" - FK ‚‚Polet"

Posle gotovo dva meseca pauze, danas počinje takmičenje u nizim rangovima fudbalskih liga. Fudbaleri ‚‚Dinama 1945" takmičenje u novom rangu počinju na svom terenu duelom sa ekipom ‚‚Poleta" iz Nakova

Ambicije pančevačkog tima su poznate, plasman u viši rang takmičenja - Srpsku ligu. Sa takvima ambicijama ‚‚brzi voz" pristupa i prvom meču u sezoni pred svojim navijačima. Igračima i treneru je važno da sezonu počnu na što bolji način - što znači da je pobeda na prvom mestu. Njihov današnji protivnik je, takođe, novajlija u ovoj ligi, pošto se kao šampion Područne lige Zrenjanin preko baraža domogao zonskog ranga. 

Ova dva tima su po završetku sezone, a pre zvaničnog početka priprema, odigrali prijateljski meč na proslavi osvajanja titule ekipe iz Nakova, gde je ‚‚Dinamo" slavio rezultatom 4:2. Ipak, ovaj meč će biti ozbiljniji i drugačiji od tog, pošto su se ekipe ozbiljno pripremile za napore koje ih, u četvrtom rangu fudbalskih takmičenja, očekuju. 

Pančevci su se dobro pojačali, imaju novog trenera i znaju šta žele, pa su iz tog razloga odigrali niz pripremnih utakmica sa veoma kvalitetnim protivnicima. U kakvoj su formi i koliko su se dobro pripremili za početak sezone pokazaće svojim navijačima danas u 17 časova na Gradskom stadionu.

Subota, 13. Avgust 2016 - 17:00