Subota, 26. Decembar 2015 - 20:30

13. kolo 1. Muške regionalne lige: KK ‚‚Kris Kros" - KK ‚‚Sveti Đorđe" iz Žitišta

U poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata u Prvoj muškoj regionalnoj ligi, grupa ‚‚Sever" košarkaši ‚‚Kris Krosa" na svom terenu u Hali sportova na Strelištu dočekuju četvoroplasiranu ekipu ‚‚Svetog Đorđa" iz Žitišta. 

Iako su gosti, sa skorom od 9 pobeda i tri poraza, favoriti u ovom susretu, košarkaši ‚‚Kris Krosa" su ove sezone pokazali da mogu sa svakim protivnikom mogu da igraju ravnopravno. Ipak, u momentima kada se odlučuje pitanje pobednika pančevački košarkaši u provom delu sezone nisu imali dovoljno iskustva, koncentracije ili su u napadu birali pogrešne opcije. Ovaj meč mogao bi da donese potrebno samopouzdanje mladim igračima ‚‚Kris Krosa" ukoliko pobedom nad favorizovanim protivnikom završe godinu. Neće imati nimalo lak zadatak, ali je jasno da imaju kvalitet, pa će im da bi došli do pobede biti neophodna i prava taktika kako bi iskoristili sve mane protivnika u svoju korist. 

‚‚Kris Kros" pred poslednji duel u 2015. godini zauzima 11. mesto na tabeli Prve muške regionalne lige sa 4 pobede i 8 poraza. 

Radivoja Koraća bb
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 26. Decembar 2015 - 20:30