Subota, 19. Mart 2016 - 17:30

14. kolo Super B rukometne lige: ŽRK ‚‚Dinamo" - RK ‚‚Dubočica 54" iz Leskovca

 

Prvoplasirani rukometaši ‚‚Dinama" u trećem kolu prolećnog dela prvenstva na svom terenu dočekuju ekipu ‚‚Dubočice 54" iz Leskovca, koja zauzima 6. mesto na tabeli. Ekipa iz Leskovca je pančevačkom sastavu nanela jedan od dva poraza u prvom delu sezone. To je bio veoma neizvestan meč, pobednik je odlučen u poslednjih 4 minuta utakmice, domaćin je slavio rezultatom 21:20. 

Sa pojačanjima, u značajno boljoj formi i sa polusezonom više iskustva ‚‚žuto-crni" su favoriti u ovom susretu, naročito ako se ima u vidu da je krajnji cilj ovog kluba plasman u Super A ligu. Na putu do ostvarenja tog cilja pančevački rukometaši moraju da igraju maksimalno koncentrisano u svakom meču, a pored zadržavanja prve pozicije na tabeli, ovog puta će imati i dodatni motiv. Pokušaće da dokažu da su bolja ekipa od ‚‚Dubočice" i da je poraz u Leskovcu posledica neiskustva i dugog puta, ali i da odličnom igrom i revanšem protivniku za poraz, još jednom obraduju svoje navijače. 

U prva dva kola prolećnog dela, ‚‚žuto-crni" su odigrali bez pardona, snažno u odbrani i efikasno u napadu i tako zabeležili dve ubedljive pobede. Prvo je u Pančevu savladana ekipa ‚‚Metalca" iz Valjeva (36:19), a zatim su prošlog vikenda u Novoj Varoši bili bolji od ‚‚Zlatara" rezultatom 23:33

Rukometaši ‚‚Dinama" su posle 13 odigranih utakmica prvi na tabeli Super B lige sa 22 osvojena boda, dok Leskovčani zauzimaju 6. mesto sa 13 bodova.

 

Radivoja Koraća bb
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 19. Mart 2016 - 17:30