Nedelja, 20. Mart 2016 - 20:00

19. kolo Prve lige: OK ‚‚Borac" - OK ‚‚Jagodina"

U samu završnicu Prve lige odbojkaši ‚‚Borca" ulaze sa četvrte pozicije na tabeli, sa samo dva boda zaostatka u odnosu na drugoplasirani ‚‚Spartak" iz Subotice. Tri ekipe pretenduju na plasman na drugo mesto, koje preko baraža vodi u Vinerštediše Superligu Srbije. Na prvom mestu je ‚‚Jedinstvo" iz Stare Pazove, ali teško da će u poslednjih četiri utakmice neko moći da ih ugrozi. 

‚‚Borac" i dalje ima šanse da se dokopa druge pozicije, naročito zbog činjenice da se u poslednja dva kola sastaje sa trećeplasiranim ‚‚Mladim Radnikom" iz Požarevca i ‚‚Jedinstvom". Osim ta dva meča, Starčevce očekuje i neugodno gostovanje u Smederevu, ekipi ‚‚Smederevo Carine" koja, sa bodom zaostatka u odnosu na ‚‚‚Borac", zauzima 5. mesto. 

Da bi ostao u izglednoj poziciji ‚‚Borac" prvo mora da na svom terenu osvoji tri boda u duelu sa ekipom ‚‚Jagodine". Već su jednom maksimalnim rezultatom savladali devetoplasirane Jagodince, što ni ovoga puta ne bi trebalo da bude problem. Starčevci imaju veliki ulog pred sobom, igraju pred svojim navijačima i imaju ulogu velikog favorita u ovom susretu. Sa tim bremenom moraju da se nose ukoliko žele da se plasiraju u elitni rang. 

 

Radivoja Koraća bb
26101 Pančevo
Serbia
Nedelja, 20. Mart 2016 - 20:00