Subota, 24. Oktobar 2015 - 18:00

2. kolo Wiener Stadtische Super lige Srbije: ŽOK ‚‚Dinamo" - ŽOK ‚‚Jedinstvo" iz Stare Pazove"

Posle poraza u prvom kolu Vinerštediše Super lige Srbije u Subotici od ekipe ‚‚Spartaka", odbojkašice pančevačkog ‚‚Dinama" ovog vikenda na svom terenu dočekuju ‚‚Jedinstvo" iz Stare Pazove. Ekipa iz Stare Pazove na startu prvenstva savladala je u veoma neizvesnom meču novog superligaša ‚‚MD Zrenjanin" rezultatom 3:1 i nalazi se na petom mestu na tabeli. 

Protekle sezone u dva duela ‚‚Dinama" i ‚‚Jedinstva", obe ekipe su ostvarile pobedu na gostujućem terenu, pa očekujemo da i ovaj susreta bude interesantan za pančevačke poklonike odbojke. Timovi se dobro poznaju, znaju kvalitete i mane protivnika, a na igračicama će biti da zamisli trenera Aleksandra Vladisavljeva i Jove Cakovića sprovedu u delo. Pančevačka publika će na ovom meču imati priliku da vidi i libera Jelenu Petrov, koja će po prvi put u karijeri na parket Hale sportova izaći u dresu bez ‚‚Dinamovog" grba. Od prvih odbojkaških koraka igrala je u ‚‚Dinamu", da ne igra na poziciji libera, prethodne dve sezone bi bila i kapiten ‚‚Dinama", a pred početak ove sezone pojačala je rekove ekipe iz Stare Pazove. 

Poraz ‚‚Lavica" u prvom kolu nije iznenađenje, a ovog vikenda one pred svojim navijačima imaju priliku da dođu do prvih bodova u prvenstvu i da pokažu sav svoj kvalitet. 

Radivoja Koraća bb
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 24. Oktobar 2015 - 18:00