Subota, 28. Maj 2016 - 17:30

28. kolo Prve JBFL: FK ‚‚Dinamo 1945" - FK ‚‚Jedinstvo Stević"

Šampionu Prve južnobanatske fudbalske lige, ekipi ‚‚Dinama 1945", preostalo je da do kraja prvenstva odigra još dve utakmice bez ikakvog rezultatskog značaja. Jedini cilj koji ovaj klub trenutno može da ima je da nastavi niz utakmica bez poraza, pošto, od osnivanja nije pretrpeo nijedan poraz u zvaničnim susretima. 

U pretposlednjem meču pred svojim navijačima u ovom rangu takmičenja, igrači ‚‚Dinama 1945" dočekuju ekipu ‚‚Jedinstva Stević" iz Kačareva. Ekipa iz mesta nabomak Pančeva loše je počela sezonu. Nalazila se na pretposlednjem mestu na tabeli, dugo je zatim zauzimala 12. poziciju, da bi dobrim igrama u poslednje vreme vezala šest pobeda i probila se na 7. mesto na tabeli sa 38 bodova, koliko ima i šestoplasirani ‚‚Borac" iz Starčeva. 

Dobra forma ‚‚Jedinstva" poziva na oprez tim koji predvodi mladi trener Miroslav Milošević, ali ‚‚Dinamo 1945" zna kako treba da odigra meč sa Kačarevcima, koje su ove sezone već savladali rezultatom 3:0. S obzirom na formu ekipa i odsustvo rezultatskog značaja za domaći sastav, ovaj meč mogu da učine izuzetno zanimljivim. ‚‚Jedinstvo" sigurno ne dolazi na ovo gostovanje sa belom zastavicom, a dobre igre donele su i samopouzdanje i veliku motivaciju da se savlada novi šampion. 

U svakom slučaju, publiku očekuje lepa fudbalska predstava ovog vikenda. 

Subota, 28. Maj 2016 - 17:30