Subota, 21. Maj 2016 - 15:30

5. kolo Prve lige Srbije: KAF ‚‚Pančevo Panteri" - KAF ‚‚Sirmium Legionari"

KAF ‚‚Pančevo Panteri"

Ove subote na Sportskom centru ‚‚Mladost" biće odigran meč 5. kola Sport klub Prve lige Srbije u američkom fudbalu između ‚‚Pančevo Pantera" i ‚‚Sirmium Legionara". Ovaj meč je od izuzetne važnosti za oba tima, koji će u direktnom duelu odlučiti o učesniku ‚‚plejofa" elitnog takmičenja. 

‚‚Panteri" i ‚‚Legionari" imaju isti skor dve pobede i dva poraza, ali ‚‚Panteri" zbog bolje poen razlike zauzimaju 4. mesto na tabeli, dok su ‚‚Legionari" peti. Pančevački igrači američkog fudbala su ove sezone slavili na gostovanjima u Nišu, protiv ‚‚Imperatora" i u Beogradu, protiv ‚‚Plavih zmajeva", dok su poraze pretrpeli u Inđiji i na svom terenu protiv kragujevačkih ‚‚Divljih veprova". Ekipa iz Sremske Mitrovice je na svom terenu savladala ‚‚Imperatore" i ‚‚Inđija Indijanse", dok je na gostovanjima bila bez šanse za pobedu protiv ‚‚Vukova" i ‚‚Divljih veprova"

‚‚Pančevo Panteri" su u prošlom kolu ubedljivo slavili u Beogradu protiv ‚‚Plavih zmajeva" (45:15), što im je u velikoj meri podiglo samopouzdanje i ovom mladom timu ulilo nadu i snagu da se bori za ‚‚plejof". Odavno Pančevci nisu igrali u ‚‚plejofu", pa i ta činjenica daje na značaju ovom susretu, jer imaju priliku da se posle nekoliko sušnih sezona nađu u doigravanju.

Meč između ‚‚Pantera" i najstarijeg kluba američkog fudbala u Srbiji biće odigran u subotu, 21. maja, na glavnom terenu Sportsko-rekreativnog centra ‚‚Mladost" sa početkom u 15 i 30. 

Novoseljanski put bb
Makedonska bb
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 21. Maj 2016 - 15:30