Subota, 10. Septembar 2016 - 16:00

5. kolo Vojvođanske lige: FK „Dinamo1945" – FK „ŽAK" (Kikinda)

 

Posle prvog poraza u istoriji kluba proteklog vikenda u Kovačici, fudbaleri „Dinama 1945" će pokušati da se vrate na pobednički put i ne dozvole lideru Vojvođanske lige, grupe „Istok", ekipi „Kozare" iz Banatskog Velikog Sela da se bodovno odlepe. 

Protivnik je idealan za povratak u pobedničku formu, jer ekipa „ŽAK-a" iz Kikinde u dosadašnjem toku prvenstva nije zabeležila nijednu pobedu i sa samo jednim osvojenim bodom, na domaćem terenu, zauzima pretposlednje mesto na tabeli. 

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni trener Srđan Živojnov, koji ima bogato međunarodno iskustvo, neće dozvoliti da dva puta „kiksne" protiv ekipa koje realno mogu da savladaju. Ako se ima vidu borba za šampionski pehar, koji svi u pančevačkom klubu priželjkuju, onda je jasno da „brzi voz" mora da pobedi u duelu sa ekipom iz Kikinde. 

Kako su pančevački fudbaleri ove sezone bili veoma efikasni pred svojim navijačima, a ako se ima u vidu kvalitet protivnika, za očekivati je i da u duelu sa „ŽAK-om" poklonici fudbala u našem gradu vide zavidan broj golova u ovoj utakmici.

Meč 5. kola Vojvođanske lige između „Dinama 1945" i „ŽAK-a" biće odigran u subotu, 10. septembra, na Gradskom stadionu u Pančevu u 16 časova. 

Subota, 10. Septembar 2016 - 16:00