Subota, 8. Oktobar 2016 - 16:00 - Ponedeljak, 10. Oktobar 2016 - 16:00

Bioskop: „Hrabri vitez Trenk"

Projekcija filma „Hrabri vitez Trenk" počinje u subotu, 8. oktobra, i trajaće do nedelje 10. oktobra, u dvorani Kulturnog centra. Projekcije počinju u 16h. Cena ulaznice iznosi 250 dinara.

Radnja: 

Animirani, sinhronizovani, 2D
Glasove pozajmili: Mateja Vukašinović, Milan Gromilić , Dragan Vujić-Vujke, Milan Caci Mihailović Anđelija Milenković , Milan Antonić, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Aleksandar Bećić

Radnja ovog evropskog crtanog filma za koji savremena kritika kaže da je „Mač u kamenu” nove generacije, smeštena je u srednji vek među vitezove, ulične svirače i zmajeve. Ovo je priča o dečaku Trenku (Mateja Vukašinović) koji mora da nauči šta su junaštvo i hrabrost pre nego što od siromašnog kmeta na imanju zlog Barona Zlopogledića (Milan Gromilić) izraste u sjajnog viteza pod zaštitom velikog mentora viteza Gvozdena od Debelog ‘lada (Dragan Vujić Vujke).

On želi da jednog dana živi bolje od svog oca, koji je ponovo zatočen u Zlopogledićevom zamku. Na svom putu ka viteškoj tituli naš hrabri Trenk se zaputio u grad, da tamo potraži sreću. Ali sreću nije tako lako pronaći, kao što Trenk misli, stoga je dobro što na svom putu pronalazi prijatelje koji mu u tome pomažu. Film je pun iznenađujućih preokreta koji će sigurno razveseliti publiku i najmlađe naučiti da stvari nisu uvek onakve kakve nam se na prvi pogled učine. Ova dugometražna animacija, čiji je autor Anthony Power (animator kultnog animiranog serijala Nindža kornjače), probudiće u vama sećanje na ranija ostvarenja za decu. Ukoliko ste kao dete bili ljubitelji ovakvih animacija, a sada imate svoju decu, bratance, sestričine, provedite jedan porodični dan uz Trenka i njegove prijatelje u zajedničkoj avanturi.

Vojvode Živojina Mišića 4
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 8. Oktobar 2016 - 16:00 - Ponedeljak, 10. Oktobar 2016 - 16:00