Petak, 20. Januar 2017 - 20:00

Buč Kesidi + Mladi Džek, Vizelj, PPT

Masovna pančevačka kros-promocija originalnih bendova - Buč Kesidi ima novi album + Vizelj promoviše svoj prvenac, Mladi Džek ima novi EP i spot, PPT sprema novi singl i album. Koncert će biti održan u petak, 20. januara od 20 časova.

Buč Kesidi je mladi simpatični ambiciozni studentski tročlani pančevački autorski levoruki perspektivni umetnički rokenrol bend. Krajem 2016. izdali su debi album "Posesivno-ospulsivni hospul" za Lampshade media (https://lampshademedia.lnk.to/E1JLT), i album je divno prihvaćen od strane publike i kritike. Imali su priliku da sviraju sa Jarbolima, Artan Lilijem, Štutgart Onlajnom i Mjehurom Ubicom, na Exitu, Arsenal Festu, svuda po Beogradu, zatim Bayern München 2016... Velike nade polažu u budućnost.

Mladi Džek: Ko smo mi? Kako je iluzorno da pokušam da ti pričam o nama? Videćeš nas onako kako hoćeš da nas vidiš. Naša muzika je nastala u samoodbrani, od sveta koji obesmišljava Ljubav. Zašto mi dozvoljavaš da te jurim kada mogu da te volim? - naziv je našeg EP-a, Samoubistvo Nevinosti - je naziv nadolazećeg albuma. Nastali smo Petka 13-tog 2015-te a 17-og novembra 2016-te potpisali za Lampshade Media. Promovišemo prvi EP "Zašto mi dozvoljavaš da te jurim kada mogu da te volim?" i po prvi put u Pančevu publika će imati priliku da kupi naš CD a bogami i da zahvati koji zadžabni mrč! Mladi Džek ima 21 godinu i sam je svoje dete. Nabrijano, besno, električno. Tri reči koje savršeno opisuju muziku i nastup ovog mladog beogradskog trojca koji je trenutno u procesu promovisanja svog albuma prvenca.  Vizelj ima nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra." -Nikola Vranjković "Gde su mladi, tu je kažu, i šala. Ostavimo ovu odvratnu floskulu po strani, ali mlada tročlana gospodska družba zvana Vizelj zaista je duhovito pristupila ovom albumu. Kada biste sabrali sve godine članova ovog tria, Kit Ričards bi bio 15 godina stariji od njih! Aleksa Nedić, Veljko Milinković i Andrej Mladenović rođeni su posle albuma „Kiselo i slatko“ Partibrejkersa i čuvene “Ad hoc kliće” Ništa Ali Logopeda, a negde u vreme Kojinog „I Think I See Myself on CCTV“, ali sa svojim materijalom mogu da stanu uz trenutne radove pomenutih autora (onih koji su i dalje aktivni, prim. aut.) i da uopšte nemaju tremu." - Miloš Cvetković, Balkanrock

"Zvukom na tromeđi između Dece Loših Muzičara, Ramba i Discipline Kičme, Vizelj je svakom od ovih izvođača uzeo po nešto. Ali uz to što je uzeo usadio je i dio svojih zamisli. Album je šaren kao i njegov cover, ali kvalitetno odrađen. Pokazuje kvalitetu ovih mladih glazbenika i znanje da još jednom pokažu kako se praši dobar rock and roll, koje god on podvrste bio." -Jura,terapija.net

Prirodno Pravo i Tečurke ili jednostavnije rečeno PPT je mladi rapcor bend nastao kao nepriznato dete iz ljubavnog odnosa članova grupe 357 i Baneta Sanšajna koji to veče posebno nije bio pri sebi. Trenutno rade na snimanju albuma nazvanog simbolično „U nedostatku volje i smisla“. Pitanje ovog benda dobro je definisao jedan kritičar kada je napisao: “Pitanje PPT-a je u stvari da l' im veruješ ili ne“, na šta su mu oni odgovorili: “To ti je matori isto sranje kao i sa magijom. Ili veruješ u nju ili ne.“ Slabo i dan danas taj kritičar prelazi ulicu kad vidi crnu mačku. Izgleda da im je poverovao.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 20. Januar 2017 - 20:00