Petak, 13. Novembar 2015 - 10:00 - 16:00

Dan posvećen bezbednosti u saobraćaju

Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva organizuje u petak, 13. novembra 2015. godine, Dan posvećen bezbednosti saobraćaja.

Edukovani i stručni pojedinci, članovi Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Agencije za saobraćaj grada Pančeva i predstavnici specijalizovanih preduzeća i organizacija koji se bave bezbednosti saobraćaja, govoriće na ovu temu, ukazati na posebno ugrožene kategorije učesnika u saobraćaju, na najčećše greške u saobraćaju i prezentovati najbezbednije načine da se one izbegnu. 

Na platu ispred Gradske uprave grada Pančeva od 10 do 16 časova biće održana jedna aktivnost u sklopu obeležavanja Dana bezbednosti saobraćaja. Reč je o edukaciji građana o opravdanosti i obavezi upotrebe sigurnosnih pojaseva – u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja R. Srbije, biće postavljeni simulatori za upotrebu sigurnosnih pojaseva, uz prisustvo stručnjaka koji će odgovarati na pitanja, davati stručne komentare i savete na temu bezbednosti saobraćaja. 

Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva poziva sve zainteresovane, buduće vozače, polaznike auto-škola, one koje već imaju vozačke dozvole, pešake, bicikliste i sve učesnike u saobraćaju da dođu i učestvuju, kako bi zajedno rešavali probleme i učinili saobraćaj u gradu bezbednijim. 

Trg kralja Petra I
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 13. Novembar 2015 - 10:00 - 16:00