Subota, 30. Mart 2019 - 21:00

EKV★Deca iz vode+Tanja Jovićević

Deca iz vode / EKV tribute band project / nakon više od godinu dana i odličnog koncerta ponovo su u Pančevu u Apolo dvorani, a ovaj put biće i sa specijalnom gošćom Tanjom Jovićević!

Tanja je bila prateći vokal EKV u periodu 1989-1993 kada je učestvovala u snimanju pesama sa poslednja tri albuma i nastupala zajedno sa njima na nekoliko turneja. Praktično je bila pridruženi član EKV-a, a u tom periodu je aktivno pevala i u svom matičnom bendu Oktobar 1864 po kojem je postala najpoznatija. Nakon toga nastavila je svoju samostalnu karijeru i pevala sa raznim bendovima uvek čuvajući sećanje na pesme koje je snimila sa Oktobrom i EKV-om koje je rado izvodila. Posle malo duže pauze svi ljubitelji EKV-a imaće prilke da je čuju uživo!

Udruženje „Deca iz vode” u okviru koga deluje i bend ima za cilj da sve što izgleda da je bilo nekad, za današnje generacije bude i dalje tu, te u tu svrhu sarađuje sa bivšim članovima EKV-a. Do sada su zajedno sa njima nastupali Srđan Žika Todorović (bubnjar 1987-1990), Ivan Ranković Raka (bubnjar 1985-87), Boško Stanojević (basista 1994). Tanja Jovićević je četvrti član EKV-a koji će nastupiti zajedno sa Decom iz vode koji stručna muzička javnost ocenjuje kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao, a potvrdu za to daje svakako učešće bivših članova EKV-a na njihovim koncertima.

Koncert će trajati blizu tri sata i na njemu će se staviti akcenat na pesme koje je Tanja snimala sa EKV-om i na sve one najveće hitove i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a ♥ Srce, Ljubav, Par godina za nas, Ti si sav moj bol, Krug, Oči boje meda, 7 dana, Zemlja itd. Pre koncerta očekuje vas projekcija spotova i fotografija, kao i kraći intervju sa Tanjom o periodu kada je sarađivala sa Milanom, Magi i EKV-om!

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od svega 400 din na portirnici Doma Omladine (Svetog Save 10, Pančevo) , a moći će da se kupe i u Beogradu u FELIX Shopu, TC Sremska i Božidarac Café-u! Na dan koncerta na ulazu u Apolo biće 500 din.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 30. Mart 2019 - 21:00