Subota, 27. Avgust 2016 - 22:30 - Nedelja, 28. Avgust 2016 - 0:30

Freedom žurka: Party – završna žurka Berlin weekend

 

Party – završna žurka Berlin weekend, u okviru FreeDom Art Festivala, održaće se u subotu, 27. avgusta, u 22:30, u "Apolu". 

Didžejevi: 

Nikola Vukovic Nikklaas (The Unknown / Berlin) Enki 

Nikola Vuković je za dekovima je od 2013. Kao jedan od najperspektivnijih mladih DJ-eva grada Pančeva, svojom tehnikom i odabirom kvalitetnih traka uvek napravi dobar vajb i kvalitetnu žurku. Rezident je u „Štabu pogon” i kao takav je imao priliku da ugosti kako lokalne, tako i DJ-eve iz drugih gradova.

Dj Nils Kriwanek, poznatiji kao Nikklas, je house i techno DJ-a u Nemačkoj, Austriji i Srbiji. Iza sebe ima projekat „The Unknown”. Kao host bio je podrška mnogim dešavanjima u Berlinu, i rezident je klubova House of weekend i Süss War Gestern. Nils samo radi ono što želi, i nije čak ni tako loš u tome. Trudi se da svoj vajb prenese na publiku elektronskom muzikom koju voli, i da se pobrine da masa bude pokrenuta. Njegovim izvođenjima nikada ne manjka raznolikosti, u stanju je da učini čak i da vreme stane. https://www.facebook.com/nikklaasberlin?__mref=message_bubble 

Branislav Vukosavljević Enki je u svet DJ-inga ušao je krajem 2013. godine, kada posle nekoliko lokalnih žurki odlazi u Berlin. U nemačkoj tehno prestonici brusi svoj zvuk. Njegove setove karakteriše atmosferični tribalni ritam snažnog basa.

 

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 27. Avgust 2016 - 22:30 - Nedelja, 28. Avgust 2016 - 0:30