Subota, 28. Januar 2017 - 21:00

HUMANITARNI KONCERT: Beogradski sindikat, Period i Second Hand pevaju za Vladu

U subotu, 28. januara u Klubu "Coupe" biće održan humanitarni koncert Svim srcem za Vladu na kojem će nastupati grupe Beogradski sindikat, Period i Second Hand, kao i stand up komičari Miodrag Stošić, Velimir Tošić i Miroslav Đorđević. Cena ulaznice u pretprodaji je 400 dinara, a više informacija putem telefona 064/6767371.

Prihod od prodaje ulaznica biće namenjen daljem lečenju Pančevca Vlade Đorđevića koji boluje od ciste na mozgu.

Za operaciju u Turskoj Đorđevićima je potrebno 27.000 evra. Pošto je u petočlanoj porodici samo otac zaposlen, do sad su organizovane brojne humanitarne akcije prikupljanja novca za Vladino lečenje, ali je novac iskorišćen za prethodne operacije i kontrole u Turskoj i Rusiji. Borba za Vladino ozdravljenje traje duže od tri godine. Kada je imao šest godina, dijagnostikovana mu je epilepsija, nakon čega su utvrđeni problemi i urađene operacije tumora na jednom bubregu i na srcu, a za zahvat na mozgu, koji je koštao 40.000 evra i koji je trebalo uraditi u Rusiji, još uvek nema dovoljno novca. 

Od septembra ove godine ukinita im je i tuđa nega i pomoć, što je njihovu situaciju dodatno otežalo. Porodici Đorđević je samo za lekove malog Vlade, potrebno 500 evra mesečno. 

Na različitim lokacijama u gradu postavljene su kutije za prikupljanje pomoći, pa tako svi koji žele da pomognu porodici Đorđević mogu da doniraju novac i ovim putem. Kutije za prikupljanje pomoći nalaze se u prodavnici „Uradi sam” i "Dexy Co" u Aviv parku, u Maxi supermarketu, na autobuskoj stanici, u apoteci Talia i u zgradi Suda. 

Svi koji žele da pomognu našem devetogodišnjem sugrađaninu da otputuje u Tursku na operaciju ciste na mozgu svoje donacije mogu uplatiti na račun Siniše Đorđevića broj 340-32110017-94 kod „Erste banke”, sa naznakom „Pomoć za Đordjević Vladimira”. Adresa: Kej Radoja Dakića 3/15, 26000 Pančevo. Kontakt:[email protected].

Više o akcijama možete saznati na Facebook stranici Podrška za Vladu.

Braće Jovanović 5
26000 Pančevo
Serbia
Subota, 28. Januar 2017 - 21:00