Sreda, 15. Jun 2016 - 21:00

Humanitarni koncert za Dejana Stevanovića @ Apolo

U sredu, 15. juna od 21h, biće održan humanitarni koncert za Dejana Stevanovića na kojem će nastupati „Iskaz”, „Rezervni plan”, „Bane Gluvakov Trio” i „Polumrak”.

Dejan Stevanović – Jagoda, rođen je 1974. godine u srcu srpske Šumadije – Kragujevcu, i do 7. juna 2014. godine živeo je normalnim životom, posle čega mu se život promenio u jednoj sekundi… Tog dana Dejan je, prema njegovim rečima, krenuo motorom u Užice na moto skup i kod Čačka doživeo tešku saobraćajnu nesreću kada je bez žmigavca izleteo auto ispred njega, u kojoj je zadobio tešku povredu grudnog koša, kao i tešku povredu kičmenog stuba i kičmene moždine, nakon čega više uopšte nije mogao da hoda. Nakon sedam meseci bolničkog lečenja i operacije kičme krajem 2015. godine, stekli su se zdravstveni uslovi za lečenje matičnim ćelijama koje bi Dejanu omogućilo da ponovo hoda, radi, vozi i živi normalnim životom kakav je imao pre nesreće. POMOZIMO DEJANU – JAGODI DONACIJAMA DA SE IZLEČI I DA SE PONOVO KAO NEKADA VOZI SA SVIMA NAMA! Porodica nije u mogućnosti da plati lečenje matičnim ćelijma pa moli sve ljude koji su u prilici da pomognu… Uz pomoć humanih ljudi, Dejan bi mogao ponovo da prohoda i da šeta sa svojom decom, kao i da se vozi sa nama! Deki, iako voli motore, nije postao član nijednog kragujevačkog moto kluba, jer, kako on kaže, sve ih podjednako ceni, voli i poštuje!!!

Dejanu možete pomoći i ako upišete 163 i pošaljite SMS na 3030, kao i uplatom sredstava na dinarski ili devizni račun. Za lečenje nedostaje 1.164.527 dinara. 

Apolo

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Sreda, 15. Jun 2016 - 21:00