Petak, 11. Septembar 2015 - 20:00 - Subota, 12. Septembar 2015 - 18:30

IV Green Days Festival

Festival Green Days

Muzičko-ekološki festival Green days“ održaće se 11. i 12. septembra u Pančevu.

11. septembra na Letnjoj sceni Kulturnog centra predviđeni su koncerti grupa: Blues Company, Riblja čorba i Orthodox Celts. Karte će biti dostupne na blagajnama Kulturnog centra Pančeva, kao i na kapiji Letnje pozornice na dan festivala. Kao i svake godine, organizatori brinu o reciklaži i sakupljaju flaše i limenke u zamenu za kartu ili majicu u znaku festivala, koje ćete moći da zamenite na festivalu ili sajmu(na dan festivala moći ćete da zamenite ambalažu za ulaznicu, a na sajmu ambalažu za majicu).

12. septembra u saradnji sa Aviv parkom Pančevo biće predstavljen Sajam ekologije, na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa izlagačima koji na kreativan način koriste reciklabilne materijale, Udruženjima koja se bave zaštitom životne sredine i promocijom zdravih stilova života, proizvođačima meda, aronije, domaće kozmetike i drugih organskih proizvoda. Na sajmu će se predstaviti i mladi muzičari iz muzičke škole „Gitarta“.

Prijavljivanje za učešće na sajmu je uveliko počelo i prijave možete slati na mail: [email protected]. Učešće je besplatno.

„Green days“ festival i ove godine, četvrti put po redu, podržavaju Naftna industrija Srbije i Grad Pančevo, a od ove godine prijatelj festivala je i Aviv Park Pančevo.

Beleske: 
U medjuvremenu sam dobila zvanicno saopstenje od PR menadzerke. Pa cu sad da stavim novu najavu.
Petak, 11. Septembar 2015 - 20:00 - Subota, 12. Septembar 2015 - 18:30