Petak, 5. Avgust 2016 - 21:00

Koncert Amy's House – tribute band to Amy Winehouse

Tribjut bend Ejmi Vajnhaus

 

Tribute bend Amy Winehouse "Amy's house" nastupiće u petak, 5. avgusta, u 21 sat, na Platou Kulturnog centra. 

O bendu: 

"Amy's House je tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj osmočlani muzički sastav, sastavljen od vrhunskih muzičara koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, a okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih, i najpriznatijih pevačica i autorki novog doba. 

Članovi:

Srđan Tanasković, klavijature – stalni član benda Ane Štajdohar, klavijaturista u pratnji jazz autora i pevačice Lene Kovačević, Tijane Dapčević, Aleksandre Radović 

Radivoje Bojanovski, gitara – osnivač tinejdž rok grupe Grafiti, član benda Alisa, Voodoo Popeye, Đura i mornari

Vladimir Dragović, bas i prateći vokal – bendovi Jelene Tomašević i Vladana Vučkovića - Paje

Milan Savić - saksofonista simfonijskih orkestara

Gafor Ćirić, bubnjevi – bubnjar Lea Martina, Bisere Veletanlić 

Nikola Demonja, saksofon –bend Ane Štajdohar, prateći bend Zdravka Čolića

Nemanja Banović, truba – sastavi Duška Gojkovića i Big Band RTS

Nevena Filipović, vokal – jazz / rock / pop / fado/ afro pevačica i nastavnica pevanja. Svoj prvi bend All For Jazz osniva u srednjoj školi, a odmah zatim i rock bend Blue Note. Upisuje Jazz Akademiju Universität für Musik und darstellende Kunst Graz (odsek pevanje), gde sarađuje sa velikim evropskim i američkim muzičarima kao sto su Laurie Antonioli, Dena DeRose, Nada Zgur, Stjepko Gut, Renato Chicco, Fritz Pauer i mnogi drugi. 

2009. godine se vraća u Srbiju i postaje član benda The Millionaires, a nastupa i sa Majom Volk i Beogradskim fadistima. 2011. počinje saradnju sa Bojanom Ivkovićem i Brankom Trijićem (VH Bend), radeći na raznim muzičkim radionicama. 2013. nastaje bend Quatro Papazz sa kojim i danas sarađuje. 

Kao prateći vokal sarađivalila je sa Dadom Topićem, Slađanom Milošević, grupom Van Gogh, Bajagom, Zdravkom Čolićem i drugima".

Vojvode Živojina Mišića 4
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 5. Avgust 2016 - 21:00