Sreda, 10. Februar 2016 - 18:30

Koncert violiniste Ivana Ćirkovića i pijanistkinje Katarine Hadži Antić Tatić

muzicka-skola

Violinista Ivan Ćirković i pijanistkinja Katarina Hadži Antić Tatić održaće koncert u sredu, 10. februara od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. Gošće ove večeri biće Sara Vlajić (harfa) i Aleksandra Tajdić (violina), a na programu će biti dela J. S. Baha, L. van Betovena, P. Sarasatea i drugih autora.

Ivan Ćirković rođen je 1993. godine u Pančevu. Osnovno muzičko obrazovanje stekao je u klasi prof. Borjane Stražmešterov u MŠ „Jovan Bandur”, gde je i maturirao u klasi prof. Helene Marinc. Trenutno je student četvrte godine Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Ljubomira Mihailovića, a tokom školovanja sarađivao je i sa prof. Madlen Stokić Vasiljević.

Katarina Hadži Antić Tatić rođena je u Beogradu. Završila je studije klavira u klasi prof. Jasmine Gavrilović na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Bavila se pedagoškim radom, kao profesor klavira i kamerne muzike, i klavirskom saradnjom sa instrumentalistima i pevačima. Od 2000. godine angažovana je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu kao umetnički saradnik na Katedri za gudačke instrumente.

Vojvode Živojina Mišića 3
26000 Pančevo
Serbia
Sreda, 10. Februar 2016 - 18:30