Sreda, 8. Jun 2016 - 17:00 - 18:00

„Malac Genijalac” – Predstavljanje programa i testiranje novih polaznika

 

U sredu, 8. juna od 17h, u OŠ „Đura Jakšić” biće predstavljen program mentalne aritmetike „Malac Genijalac", nakon čega će biti održano i testiranje novih polaznika.

Škola mentalne aritmetike „Malac Genijalac” predstavlja poseban program edukacije namenjen zdravom razvoju dečijeg mozga. „Malac genijalac” se zasniva Menar mentalnoj aritmetici, koja predstavlja provereni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja. Menar program mentalne aritmetike je jedinstven u Srbiji, potiče iz Istočne Azije i dugi niz godina je u širokoj upotrebi u više od 50 zemalja širom sveta.

Škola „Malac Genijalac” je posvećena deci uzrasta od 4. do 12. godine života, jer se u tom periodu dečiji mozak najviše razvija. Program rada se zasniva na korišćenju računaljke abakus, sa ciljem da aktivira obe moždane hemisfere. Nakon savladavanja rada na abakusu, deca postaju Malci Genijalci. U stanju su da obavljaju komplikovane računske operacije kao što su 235 + 64 + 361 – 97 + 196 – 98 = … bez ikakvih pomagala, isključivo misaonim putem, dajući tačan odgovor za par sekundi! Ovu sposobnost Malac Genijalac zadržava zauvek, jer mu ona ostaje tokom celog života.

 

Lava Tolstoja 30
26000 Pančevo
Serbia
Sreda, 8. Jun 2016 - 17:00 - 18:00