Subota, 14. Oktobar 2017 - 22:00 - Nedelja, 15. Oktobar 2017 - 2:00

Marko Vuković & Dymo • Štab Pogon

Plakat za žurku

U subotu, 14. oktobra, u baru i noćnom klubu Štab Pogon nastupiće Marko Vuković.

Beograđanin Marko Vuković zainteresovao se za elektronsku muziku sredinom devedesetih. Od otvaranja Industrije, kluba koji je danas ušao u legendu, prikupljao je znanja i proučavao tehniku drugih di-džejeva tog doba, da bi do kraja devedesetih i sam uplivao u di-džej vode. Do 2002. upoznaje di-džej Choda-u, vlasnika prodavnice ploča Groove Inn, i sa njim i di-džej Mandarinom osniva organizaciju Groove Inn. U ovoj prodavnici ploča radio je i miksao skoro svaki dan, što je rezultiralo time da potpuno upozna mogućnosti opreme i usavrši svoju di-džej tehniku.

Prva rezidentura u klubu Mamolo potrajala je 3 sezone, dok je klub bio otvoren. Nakon toga usledila je rezidentura i u Cvijeti, Energiji i Andergraundu, gde je takođe bio menadžer. Osim nastupa u važnim klubovima regiona, Marka smo slušali i na Dance Areni Exit festivala, Sea Dance festivalu, Fresh Wave-u, Lovefest-u... Vrteo je i na prvim MTV Adria Movie Awards u Beogradu 2011. godine.

Delio je dekove sa imenima kao što su Martin Buttrich, Matthias Tanzmann, Davide Squillace, Boris Brejcha, Oxia, D-Nox, Booka Shade, Dubfire & Sharam (Deep Dish), Emanuel Satie, Disclosure, Carl Craig, Green Velvet, Claude Von Stroke, Re-UP, Timid Boy, Mark Henning, Afrilounge, Silicone Soul, Terry Lee Brown Jr., The Timewriter, Eelke Kleijn, Terry Francis, Eddie “Evil” Richards, Pole Folder, Ladytron, Alex Niggemann...

Nakon što je proglašen za najboljeg di-džeja 2007. počinje da se bavi i produkcijom. Član je di-džej dua SillyHeadz. Ne voli da deli muziku u žanrove, a setovi su mu fuzija različitog zvuka - od house-a do techno-a, minimal-a i deep-a.

Lokalna podrška večeri biće idejni tvorac Random serijala i član All Stars Alliance Pančevo - Dymo!

Više informacija o cenama ulaznica i samom događaju može se naći na Fejsbuku.

Đ.

Trg kralja Petra I 8-10
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 14. Oktobar 2017 - 22:00 - Nedelja, 15. Oktobar 2017 - 2:00