Četvrtak, 30. Jul 2015 - 11:30

Obeležavanje seoske slave "Ognjena Marija" u Starčevu

Udruženje odgajivača sitnih životinja "FENIKS" Starčevo priredilo izložbu

Starčevačka seoska slava "Ognjena Marija" koja se obeležava 30. jula, biće proslavljena različitim kulturno-umetničkim programima koji simbolično nose naziv "Dani druženja", najavljuju organizatori.

Svečano obeležavanje slave počeće u 11:30 u prostorijama Mesne zajednice, kada će protonamesnik Zoran Maletić i predsednik Mesne zajednice Aca Dimitrić seći slavski kolač.

U toku dana, od 15 časova na Trgu neolita, posetioci će imati priliku da vide izložbu pčelinjih proizvoda, kao i golubova i sitnih životinja, u organizaciji Društva pčelara "Starčevo" i Udruženja odgajivača sitnih životinja "FENIKS". 

Na fudbalskom stadionu "Borac", od 17 sati odigraće se utakmica Borac - Jedinstvo iz Kačareva, dok će se muzički deo programa održavati u "Čaplin" baru, od 19 sati, kada nastupa "Akustika Borenović" i od 22 časa, kada je na repertoaru koncert sastava "Frontmen benda". Proslava će se nastaviti uz dobru muziku sastava "Druga priča i ostatak benda" u pabu "Neolit", kao i koncertom narodne muzike u piceriji "Mexx - M".

Za decu je organizovan poseban zabavan program uz mađioničara Aleksandra, na Trgu neolita, od 20 časova. 

Obeležavanje seoske slave i "Dane druženja" u Starčevu organizuju Mesna zajednica, Dom kulture, i lokalna udruženja i sportski klubovi.

Pančevački put 2
26232 Starčevo
Serbia
Četvrtak, 30. Jul 2015 - 11:30