Utorak, 21. Jun 2016 - 18:00 - 19:00

Predavanje „Starost i starenje”

 

U utorak, 21. juna, u Svečanoj sali Mesne zajednice u Kačarevu biće održano drugo predavanje na temu „Starost i starenje”, koje realizuje Udruženje 013info u okviru projekta „Kad ostariš, niko ne kuca na tvoja vrata”, a koji finansira Kancelarija za ljudska prava i manjine, Vlade Republike Srbije.

Predavanje će voditi viša medicinska sestra Mira Jovanović, zaposlena kao patronožna sestra u Zdravstvenoj ambulanti Dolovo, koja se godinama unazad bavi edukacijom svih starosnih grupa. 

Pozivamo vas da dođete na predavanje i saznate više informacija o procesu starenja, prevenciji bolesti koje nastaju kao posledica ovog biološkog procesa, kao i o načinima predupređivanja problema koji nastaju u trećem životnom dobu kroz uvođenje zdravih stilova života.

Ideja projekta „Kad ostariš, niko ne kuca na tvoja vrata” jeste kampanja podizanja svesti o postojanju starih, o njihovim potrebama, kao i upoznavanje sa različitim kategorijama osoba starije životne dobi, problemima sa kojima se oni suočavaju i njihovim stavovima o tome šta bi im olakšalo i promenilo život.

Maršala Tita 37
26212 Kačarevo
Serbia
Utorak, 21. Jun 2016 - 18:00 - 19:00