Ponedeljak, 9. Maj 2016 - 14:00 - 20:00

Proslava Dana Evrope i Dana pobede nad fašizmom

narodna bašta

 

Kao i prethodnih šest godina i ove godine Građanska akcija Pančevo organizuje proslavu 9. maja, Dana Evrope i Dana pobede nad fašizmom.

Tog dana od 14 do 20 sati, u okolini muzičkog paviljona u Narodnoj bašti biće izveden prigodan program (unplugged nastupi pančevačkih muzičara, dodela povelja „Pro Futuro“, dečije igre, pravljenje igračaka, informisanje o reciklaži komunalnog otpada, afirmisanje sportskih akcija).

Organizatori pozivaju građane da dođu u društvu ukućana, rođaka, prijatelja, dragih osoba, da ponesu rekvizite za zabavu u prirodi, lopte, frizbi, ćebad, da dođu sa kućnim ljubimcima i da aktivno učestvuju u događaju koji promoviše temeljne vrednosti savremene Evrope – antifašizam, uzajamnost i solidarnost, toleranciju prema drugom i drugačijem, inkluziju, regionalizam, odnosno vrednosti građanskog društva.

Građanska akcija Pančevo ovaj događaj organizuje u saradnji sa Domom omladine Pančevo, uz pomoć JKP „Zelenilo“ i JKP „Higijena“. Ove godine manifestaciji su se kao partneri priključile i nevladine organizacije Omnibus, IzI VelikiMali, Ženska mirovna grupa, In Medias Res, redakcija internet časopisa „Videlo“, inicijativa S.P.O.J.I, Badminton klub „Pančevo“ i UG „Prepoznaj u sebi“.

Prvomajska bb
26000 Pančevo
Serbia
Ponedeljak, 9. Maj 2016 - 14:00 - 20:00