Subota, 22. Avgust 2015 - 22:00

Punk-rock koncert u Starčevu

U subotu u pubu ‚‚Neolit" u Starčevu biće održan punk rock koncert na kojem će nastupiti češki sastav ‚‚Houba" i domaći rock bend ‚‚Kreativnini nered". Ulaz na koncert koji počinje u 22 časa, je besplatan. 

‚‚Houba" (Gljiva) je punk rock bend koji je nastao 1995. godine u gradu Usti na Labi u Češkoj Republici. Iza sebe imaju 11 zvaničnih izdanja, a već trinaest godina sarađuju sa studiom AVIK u gradu Plzen. Iza sebe imaju više od 900 nastupa u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Nemačkoj, Litvaniji, Letoniji, Belorusiji, Estoniji kao i u Sjedinjenim Američkim Državama. 

‚‚Kreativni nered" je nastao 2009. godine u Starčevu kao nusproizvod Kreativno kulturnog kluba, koji za svrhu ima organizovanje programa kulturno edukativnog karaktera i rock koncerata. ‚‚Kreativni nered‚" od samog početka odlučuje da muzički pravac koji svira bude usmeren prema punk rok kulturi prema uzorima bendova iz '80-ih kao i devedesetih godina sa prostora bivše Jugoslavije. IP samoizdanje su izdali 2011. godine, kasnije su nekoliko pesama snimili u studiju Headroom u Bačkom Petrovcu. Spot za pesmu ‚‚Mali paradajz” zavšnoj fazi produkcije, dok se vrše pripreme za snimanje spota za pesmu ‚‚Dete bede”

kreativni nered.jpg
Ulica Kestenova 10
26232 Starčevo
Serbia
Subota, 22. Avgust 2015 - 22:00