Utorak, 16. Jun 2015 - 21:00

Serbia Wonderland 2015 / Promo Party

Svi gosti imaju sansu da osvoje besplatne karte za Serbia Wonderland Festival, koji ce se odrzati 2-3 jula…Isto tako svi koji dodju do 00 imaju specijalan popust…

Serbia Wonderland zaživeo kao ideja da se po uzoru na vodeće svetske festivale popularnog EDM zvuka u Srbiji započne jedno takvo dešavanje koje će dovesti najbolje svetske dj-eve elektronskog zvuka. Prvi Open Air festival održan je 20. i 21. juna na Beogradskom sajmu i okupio je oko 12 000 posetilaca. Njemu su prethodila 3 ˝indoor˝ događaja koje je posetilo preko 16 000 gostiju i koja su bila uvertira za veliki letnji festival. U tom periodu nastupala su preko 20 svetski poznatih dj imena koja su puštala muziku na najvećim događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music Festivala, Creamfields-a itd.

Pančevo Promo Party Serbia Wonderland je prilika da zakoračite u čarobni svet vila, vilenjaka i avatara. I baš ovaj event predstavlja priliku da vam dočara šta vas to čeka. Kao predstavnik organizatora festivala I lider Pančevo promo tima voleo bi da donesem ovu priču i približim je I svojim sugradjanima. Promo tim je sastavljen je od ekipe ljudi koji voli vrhunski provod, dobru energiju i pre svega željan prenošenja te energije na okolinu. Što je ujedno i najvažnija stvar. Tim je podeljen tako, da svako ima svoj segment za koji je zadužen. Stoga, pokrivamo zajedničkim snagama sve potrebe same organizacije.

Ako zelite biti deo bajke ocekujemo vas emotikon smile.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Utorak, 16. Jun 2015 - 21:00