Subota, 17. Novembar 2018 - 22:00 - Nedelja, 18. Novembar 2018 - 3:30

Skripta Session 008 • Drop Sensei, SK3T, Arxiva • Štab Pogon

Plakat za žurku

Osmo izdanje žurke Skripta Session, pančevačkog drum and bass pokreta Skripta Audio, sa sobom donosi priliku da Pančevci ugoste izuzetne izvođače. U subotu, 17. novembra, u Štabu Pogon slušaćemo SK3T-a iz Beograda i DROP SENSEI iz Novog Sada!

DROP SENSEI iz Novog Sada, od 2012. godine organizuju dnb dešavanja u svom gradu. Do sada su ugostili imena kao što su Audio, Annix, Pythius, Delta Heavy, Kryptomedic, The Prototypes, Skeptical, Insideinfo, Miss Trouble, Maztek, Telekinesis, Agressor Bunx, Rockwell, Signs, Jade, L Plus, Billain, Chris.SU, Disphonia, A.M.C, MC Coppa, State of Mind, Mefjus, Mindscape, L33, Hybrid Minds, Prolix, Serum, Trei, Merikan, Malux, Alibi, Paul T & Edward Oberon, Kyrist, QO, Zombie Cats, Silence Groove, Kodin, Fa11out, Codex, Nemy i više od 100 umetnika iz Srbije i regiona.

Posle 5 godine organizovanja popularnih "Šurenje" događaja, 2017. godine dobili su svoju binu na Exit Festivalu. Takođe, otišli su korak dalje, stvarajući potpuno novi koncept drum and bass događaja u Srbiji pod nazivom - SHURIKEN, koji je ujedno i prvi srpski drum & bass festival, a svake godine se održava leti i zimi u Novom Sadu.

SK3T se prvi put pojavljuje na sceni 2016. godine na festivalu Dev9t u Beogradu gde mu je Tuborg pružio podršku i dao šansu da prvi put predstavi sebe i svoju muziku. Stil puštanja kojim barata je agresivni neurofunk. Delio je binu sa više srpskih drum and bass producenata i di-džejeva kao sto šu Codex, Pandorum, Kneejah, RMA crew, Untek, Cooby Selecta, Mad Prophet, Vu Skeng, Excorcist Ill, Kick Kong, Sodip, Little Miss Vandal, Kritik, Zola, Dark Dizkobar kao i sa češkim duom L1 i LifeSize MC-om iz Empire Recordings izdavačke kuće kao i sa legendarnim Sebom i Robertom Manosom.

Početkom 2017. godine, sa Katarinom Mitrovic (glavni promoter) i Andrejom Sevicem (VJ-promoter) započinje novi serijal dnb žurki u Beogradu pod nazivom Critical Bass, u klubu Plastic. Od tad se održalo više većih drum and bass žurki među kojima i Empire Recordings Label Night u klubu KPTM, kao i novi projekat Daily Drumz koju su započeli sa Nemanjom Čolakovićem (Shonze - Reminiscence Audio) u klubu Rokanje.

Lokalna podrška biće, kao i do sada, Arxiva, koji će raditi promociju ''Society'' EP-a izdatog za britansku kuću Onyx Recordings iz Brighton-a.

Ulaz na žurku će se naplaćivati 100 dinara. Žurka počinje u 22 sata.

Đ.

Trg kralja Petra I 8-10
26101 Pančevo
Serbia
Subota, 17. Novembar 2018 - 22:00 - Nedelja, 18. Novembar 2018 - 3:30