Petak, 12. Januar 2018 - 22:00

Space Motion [NS] i Lobor D [PA] • Štab Pogon

Plakat za žurku

Narednog petka, 12. januara, u „Štab Pogon” stiže jedan od najzapaženijih srpskih producenata i di-džejeva Space Motion. Ovo će biti njegov prvi nastup u pančevačkom klubu, a domaća podrška biće mu Lobor D. Ulaz će se naplaćivati 100 dinara.

Space Motion je di-džej i producent aktivan na muzičkoj sceni poslednjih 16 godina. Njegova muzika je mešavina tehno, progressive, tech i deep house zvukova.

Prekretnica u karijeri ovog Novosađanina bio je live nastup na Exit festivalu. Nastupao je u klubovima širom Evrope i Azije, kao što su VIP room i Queen u Parizu, Yalta club u Sofiji i klubovi u mestima Nanning, Hong Kong, Guangzhou i Shenzhen. Osim klubova, Space Motion je imao zapažene nastupe na festivalima kao što su Sziget, Air Nation i Exit.

Pored toga što su njegovu muziku puštali poznati izvođači kao što je Solomun, učestvovao je i u realizaciji koncerata uz neke od najboljih balkanskih klarinetista.

Darko Lobor je techno i progressive house producent i di-džej iz Pančeva, publici poznatiji pod imenom Lobor D. Prisutan je na sceni elektronske muzike još od 2005. - izdanjima „Voice of Spring EP” za „Deep Life Rec”, pa kasnijim izdanjem „Spacewalk” na domaćoj etiketi „Circles Digital”, kao i remiksima za „Don't Look Productions”, „Juno Digital”, „Drastic Music”...

Više informacija o događaju može se pronaći na „Fejsbuku”.

Đ.

Trg kralja Petra I 8-10
26101 Pančevo
Serbia
Petak, 12. Januar 2018 - 22:00