Nedelja, 17. Septembar 2017 - 20:00

Sting 17. septembra u Kombank areni

jambase.com

Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje 57th & 9th World Tour dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni.

Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista, Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner kao i harmonikaš Persi Kardona iz sastava “The Last Bandoleros", saopšteno je iz Arene. Gitarski vođena turneja 57th & 9th počela je u Severnoj Americi u februaru ove godine i do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije.

Sting je prvi put nastupio u Areni pre šest godina sa simfonijskim orkestrom, a 17. septembra naša publika će imate priliku da ga čuje u njegovom primarnom rok/pop zvuku u okviru turneje koju su mnogi već označili krunom Stingovih koncertnih nastupa.

Sting je u Beogradu nastupao i sa svojim bendom Police, 2008. godine na Ušću, a naredne godine je zajedno sa Edinom Karmazovim, u okviru Guitar Art Festa, nastupio u Sava centru.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet Centra Beograda, Doma Omladine i Ušće Shopping centra.

Nedelja, 17. Septembar 2017 - 20:00