Ponedeljak, 16. Novembar 2015 - 12:00

Strip radionica - NOVA EPIZODA

strip

U ponedeljak, 16. novembra u dvorani Apolo u 12h, biće održana strip radionica pod nazivom NOVA EPIZODA. U društvu iskusnih strip autora Aleksandra Zografa i Borisa Stanića, koji će na obilju primera iz istorije stripa i sopstvenih izdanja govoriti o sastavljanju strip narativa, započeće kolektivni rad na jednom stripu, a i na mnoštvu maliih stripova na razne teme, koji će svet učiniti boljim mestom za život.

BITNE PRIPREME:

- Na radionicu je neophodno da donesete neki svoj omiljeni predmet i da ga predstavite ostalim učesnicima - bilo da je to knjiga, muzički instrument, strip izdanje, šta god, ali mora biti nešto BITNO.

- Nije neophodno prethodno crtačko iskustvo, ali ponesite sopstvene olovke i papire, na radionici će biti obezbeđen osnovni materijal.

- Uključite mozak na turbo.

- Pre dolaska na radionicu razmislite o čemu biste želeli da napravite strip - predavači i ostali prisutni stručnjaci će vam pomoći da tu ideju realizujete na zabavan, atraktivan i lak način!

Projekat je podržan od strane Grada Pančeva na konkursu za programe u dvorani Apolo, a sprovođenje istog i koordinaciju organizuje Udruženje za razvoj kulture Elektrika.

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Ponedeljak, 16. Novembar 2015 - 12:00