Subota, 1. Oktobar 2016 - 22:00 - Nedelja, 2. Oktobar 2016 - 4:00

TEHNO žurka u Dolovu

 

PANČEVO - Grupa mladih entuzijasta, a pre svega ljubitelja tehno muzike, čiji "pokret" prati naziv Ravevolovo, spremaju za vikend još jednu žurku, u stilu progressive, underground techno vibe-a, koja će biti održana u diskoteci Doma kulture Dolovo od 22h.

Ovog puta u drugačijem muzičkom sastavu, organizatori su okupili velikane progressive/techno zvuka iz Pančeva, koji će puštati muziku sve do ranih jutarnjih sati. Žurku će otvoriti DJ i producent iz Pančeva, Darko Lobor, poznatiji publici kao Lobor D, a nakon njege će nastupati DJ Enki, koji je iskustvo stekao na nastupima u Berlinu. Zvezda večeri je Sofija Jovanov, aka Sophie J iz Pančeva, koja je za vrlo kratko vreme uspela da nastupa na velikim festivalima i u poznatim klubovima. Karijeru je počela da gradi u Pančevu, a vrlo brzo se pridružila organizaciji „The sound of Ibiza”, u okviru koje je nastupala po brojnim žurkama. Nastupala je na EXIT festivalu 2014. godine i na Subotičkom festivalu Summer trip.

Ovo je druga po redu tehno žurka RAVEVOLOVO, koju organizuje par momaka iz Dolova sa ciljem da mladim ljudima pruže mogućnost da uživaju u tehno muzici i sjajnim nastupima domaćih didžejeva.

poster.jpg

 

Više o ovoj žurci možete pronaći na Fejsbuk stranici događaja.

Kralja Petra I 5
26227 Dolovo
Serbia
Subota, 1. Oktobar 2016 - 22:00 - Nedelja, 2. Oktobar 2016 - 4:00