Subota, 16. Septembar 2017 - 22:00

Ura! • Petrovitz Yugoslavia • Lobor D

„Ura!” serijal žurki nastaviće se i ove jeseni u „Štab Pogonu”. Pančevački di-džej, producent i idejni tvorac serijala Lobor D u subotu, 16. septembra, imaće gosta iz Kragujevca, di-džeja poznatijeg kao Petrovitz Yugoslavia.

Petrovitz Yugoslavia je urednik i voditelj „ClubLife RadioShow” emisije o klabingu u zemlji i regionu. U kragujevačkim klubovima „SODA” i „UMK” postao je rezident 2012. godine, nakon čega, ubrzo, postaje i PR takmičenja „AFIRMISANJE.DJ” koje je imalo za cilj da na brojnim festivalima elektronske muzike, mladim, neafirmisanim di-džejevima iz zemlje i okruženja pruži priliku da nastupe pre hedlajnera.

U saradnji sa Domom omladine Kragujevac i najvećom producentskom kućom u Srbiji „Long-Play”, sredinom 2014. godine osniva „EXPLOSIVE DJ STAGE” na „Arsenal” festivalu u Kragujevcu, na koji dovodi najbolje di-džejeve Srbije i regiona, ali i sjajna svetska di-džej imena kao što su LTJ Bukem, Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski, Atapy, Rick Maia, David Leese...

Više puta je nastupao na većim festivalima na Balkanu (kao što su „Exit”, „Lovefest”...), a imao je i gigove u svim većim gradovima u zemlji.

Ulaz na žurku se neće naplaćivati. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk događaju.

Subota, 16. Septembar 2017 - 22:00