Četvrtak, 25. Februar 2016 - 21:00

Veče poezije i gitare: Stefan Stanojević i Miloš Milivojević @Dylan Dog PUB

stefwn

Veče poezije i dobrih zvuka sa gitare, četvrtak, 25. februar u Dylan Dog PUB-u sa početkom u 21h. Svoje pesme na smenu će predstavljati pesnik Stefan Stanojević i Miloš Milivojević, vokal i gitara. Ulaz besplatan.

'Pančevac Stefan Stanojević, student srpske književnosti i jezika na Filološkom fakultetu u Beogradu, počeo je da piše 2011. godine. Njegova poezija je svojevrsna kritika društva, materijalnog, beživotnosti i bezdušnosti, ali se bavi i uzdizanjem života i ljubavi. Svoj stil opisuje kao sloboodan, po Crnjanskom prozaičan, a zalaže se za jake emocije, iskrenost i snagu u pesmi.

Stefan je trenutno u potrazi za izdavačem, kako bi objavio svoju prvu samostalnu zbirku poezije. Svoje radove do sada je objavljivao u magazinu „Draft” i u dva zbornika Kreativne radionice Balkan - „Zborniku savremene ljubavne poezije” 2014. godine i „Zborniku stopama Alekse Šantića” 2015. godine. Više o ovom talentovanom momku i njegovim radovima možete pročitati na njegovom blogu, a možete ga kontaktirati i putem email adrese [email protected].'

Miloš Milivojević, bio je član mnogih, kvalitetnih rok bendova iz Pančeva, Osvajač 2. mesta na Bunt rock masters-u sa bendom Final, 2014. godine u Domu omladine Beograda.

Četvrtak, 25. Februar 2016 - 21:00