Sreda, 3. Februar 2016 - 21:00

Veče stand up komedije: „Đavo iz jagode“ Srđan Dinčić

 

U sredu 3. februara u dvorani "Apolo" Doma omladine sa početkom 21h održaće se veče stand up komedije Srđana Dinčića pod nazivom „Đavo iz jagode“.

Novi stand up Srđana Dinčića kreće na turneju po gradovima u Srbiji, a nastupi će biti organizovani i u regionu. Nakon turneje u više od 30 gradova po Srbiji, biće održana beogradska premijera 1. aprila u Dvorani Doma Sindikata.

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:

''Đavo iz jagode'' je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo...

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik / voditelj emisije "Četiri i po muškarca" a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Iza sebe ima skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Proteklih godina izvodio je dva one man show-a “Ispod nevidljivog kišobrana” i “Laž prema istinitom događaju”. U 2013. godini je nastupao i najavio dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Apolo

Maksima Gorkog 6
26101 Pančevo
Serbia
Sreda, 3. Februar 2016 - 21:00