• PANČEVO: Nakon nevremena, situacija u gradu stabilizovana. Po tridesetak intervencija vatrogasaca i ekipa vodovoda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nevreme praćeno velikom količinom padavina koje je danas nešto pre 10 sati pogodilo Pančevo izazvalo je mnogo nevolja našim sugrađanima. Situacija u gradu je sada normalizovana, premda još ima građana koji čekaju da im ekipe gradskih službi pomognu oko izvlačenja vode.

    Prema rečima Jovice Maksimovića iz gradskog odeljenja za vanredne situacije, do sada je bilo tridesetak intervencija vatrogasaca i isto toliko intervencija vodovoda. Vatrogasci su radili na izvlačenju vode, dok su radnici vodovoda čistili slivnike. Največi problemi zabeleženi su u Gornjem gradu, Misi, Tesli i u zoni oko Tamiša, a najviše su stradali sutereni stambenih zgrada.

    Problemi su nastali i u pančevačkoj bolnici, o čemu smo pisali u posebnoj vesti, a voda se pojavila i u podrumu Gradske biblioteke Pančevo koja je oko 11 sati zatvorena.

    Po Maksimovićevim rečima, u naseljenim mestim u okolini Pančeva nije bilo većih problema zbog kiše.
     

    Nevremepraćeno velikom količinom padavina koje je danas nešto pre 10 sati pogodilo Pančevo izazvalo je mnogo nevolja našim sugrađanima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]