• Pančevo 2018. sufinasiralo sport sa 320 miliona – dva auto-moto kluba dobila 117 miliona dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prošle godine grad Pančevo je preko 10 konkursa sufinansirao sportske aktivnosti sa 320 miliona dinara od čega je do kraja te godine realizovano 319,2 miliona dinara.  Glavni sport u Pančevu i u 2018. godini bio je automobilizam jer su dva kluba preko više gradskih konkursa dobila ukupno 117,4 miliona dinara na ime sufinansiranja iz gradskog budžeta.

    “GEB TIM” za auto-moto sport po konkursu za projekte od “posebnog značaja za Grad Pančevo” dobio je 58,7 miliona dinara. Auto sportski klub “NIS PETROL TIM” jedini je dobitnik sufinansiranja iz gradskog budžeta po konkursu – raspored salda iz 2017. godine. U tri tranše tu je NIS Petrol tim sufinansiran sa ukupno 45 miliona dinara. Dodatnih 13,7 miliona dinara ovaj klub dobija iz gradske kase za projekat u oblasti razvoja sporta.

    Najviše novca je dodeljeno preko konkursa za razvoj sporta, kojih je bilo tri. Na prvi je otišlo 102,1 miliona dinara, drugi “iz TBR” bio je težak 22,5 miliona dinara, a treći 45 miliona dinara.

    Takmičarski sport sufinansiran je sa 46,8 miliona, sport od posebnog značaja za grad poneo je 78 miliona, sport u naseljenim mestima 20 miliona dinara, rekreacija 1,6 miliona, sport osoba sa invaliditetom 1,5 miliona dok je 700 hiljada dinara potrošeno na sportske manifestacije od interesa za grad Pančevo.

     

    Prošle godine grad Pančevo je preko 10 konkursa sufinansirao sportske aktivnosti sa 320 miliona dinara od čega je do kraja te godine realizovano 319,2 miliona dinara.  Glavni sport u Pančevu i u 2018. godini bio je automobilizam jer su dva kluba preko više gradskih konkursa dobila ukupno 117,4 miliona dinara na ime sufinansiranja iz gradskog budžeta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]