• NIKO IZ PANČEVA: Nagrađeni najbolji u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti AP Vojvodine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Privredna komora Vojvodine (PKV) u utorak, 28. maja, je u hotelu „Šeraton“ u Novom Sadu po 27. put dodelila tradicionalna priznanja za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti – „Kapija uspeha“ i Plaketa za kvalitet usluga u 2018. godini. Među dobitnicima nema nikoga iz Pančeva.

    Za 2018. godinu, dobitnici „Kapije uspeha”, kao najvišeg priznanja za kvalitet usluga su – hotel „Šeraton“, Novi Sad u kategoriji hotela za kongresni i poslovni turizam,  Hotel „Premijer Akva”, Vrdnik u kategoriji hotela za zdravstveni, velnes i spa turizama, „Vinarija Šijački“, Banoštor u kategoriji vinarija, „Salaš 137“, Čenej u kategoriji restorana domaće kuhinje, „Čarda Andrić“, Sombor u kategoriji čardi, turistička agencija „Panakomp – zemlja čuda“, Novi Sad u kategoriji turističkih agencija, turistička agencija „Magelan travel“, Novi Sad u kategoriji turističkih agencija. 

    Dobitnici Plaketa za kvalitet usluga u 2018. godini su ugostiteljsko-turistički objekat „Bački dvor“, Vajska u kategoriji restorana sa prenoćištem; restoran „Etno kuća Dinar“, Vršac u kategoriji restorana; Vinarija „Akuminkum“, Stari Slankamen – u kategoriji butik vinarije; „Kongresni centar Master Novosadskog sajma“, Novi Sad – u kategoriji objekta za kongresni turizam; lovačka kuća „4 jelena“, Kać – u kategoriji lovačkih kuća; Ugostiteljsko preduzeće „Dani Turs“, Skorenovac – u kategoriji seoskog turizma; JP Putničko pristanište i marina „Apatin“, Apatin – u kategoriji marina; „Kaštel Šulhof“, Padej – u kategoriji seoskog turističkog domaćinstva.

     

    Privredna komora Vojvodine (PKV) u utorak, 28. maja, je u hotelu „Šeraton“ u Novom Sadu po 27. put dodelila tradicionalna priznanja za kvalitet usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti – „Kapija uspeha“ i Plaketa za kvalitet usluga u 2018. godini. Među dobitnicima nema nikoga iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo