• FOTO: Dve Pančevke, Kačarevka i Vrščanka u finalu izbora za Miss Srbije 2019. Glasajte za njih

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovogodišnje finale izbora za Miss Srbije održaće se 9. oktobra, a u konkurenciji 21 devojke našle su se čak četiri Južnobanaćanke.

    Osim Smiljane Anđelović, dvadesetjednogodišnje Kačarevke, o kojoj smo već pisali, tu su i dve Pančevke i jedna devojka iz Vršca.

     

    Pančevo na ovom takmičenju predstavljaju osamnaestogodinja Ivana Bogdanovski i dvadesettrogodišnja Nađa Stamenković. Ivana, aktuelna Miss Srema, učenica je završne godine pančevačke Gimnazije, dok je Nađa studentkinja Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment.

     

     

    Marina Granić, ima 21 godinu i jedina je takmičarka koja dolazi iz Vršca. Ona je Miss Štranda i studentkinja psihologije u Rumuniji.

     

    Pored onog „velikog“ izboora koji se održava u Kombankdvorani, bira se i Miss Internet Srbije 2019. Titulu najlepše osvojiće ona devojka koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara. Ukoliko želite da podržite neku od naših devojka možete glasati na sledećem linku tako što ćete lajkovati njenu fotografiju.

    Takođe možete glasati i da neka od južnobanaćanki postane Miss Colour Press grupe. To možete obaviti na ovom linku.

    Ovogodišnje finale izbora za Miss Srbije održaće se 9. oktobra, a u konkurenciji 21 devojke našle su se čak četiri Južnobanaćanke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo