• PANČEVO: Deo Ulice Dimitrija Tucovića biće zatvoren za saobraćaj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    „Gradska uprava grada Pančeva obaveštava građane da je od 15. oktobra 2019. godine na snazi privremeni režim saobraćaja u ulici Dimitrija Tucovića, od ulice Moše Pijade do ulice Knićaninove u Pančevu, za vreme izvođenja radova na izgradnji gradskog fekalnog kolektora-faza 3″., ovakva  informacija objavljena je na sajtu Grada Pančeva.

    Da bi građanima bilo jasnije šta se dešava, potrudila se redakcija portala 013info, pa će po našim nezvaničnim informacijama Ulica Dimitrija Tucovića, od Moše Pijade do Hajduk Veljkove, od srede biti  zatvorena za saobraćaj, zbog izgradnje Potamiškog kolektora. Ovaj deo ullice će biti zatvoren dok  budu trajali radovi, zatim će se zatvoriti sledeći deo ulice.

     

    Od utorka, 15. oktobra,  na snazi je privremeni režim saobraćaja u Uici Dimitrija Tucovića, od Ulice Moše Pijade do Knićaninove u Pančevu, za vreme izvođenja radova na izgradnji gradskog fekalnog kolektora-faza 3, ovakva štura informacija objavljena je na sajtu Grada Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]

    Deo Pančeva bez vode

    Zbog havarije na vodovodnoj mreži, bez vode će u 9 sati ostati Ulica Miloša Obrenovića od Pera Segedinca do Sterijine ulice. […]