• PANČEVO: Od utorka stariji sugrađani mogu da pozovu telefonom ove brojeve kako ne bi morali da napuštaju svoje domove

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva otvorio je tri (3) nove telefonske linije za pomoć najstarijim sugrađanima na koje se mogu javiti ukoliko im je potrebna pomoć u vidu nabavke namirnica, lekova i slično. Telefoni će od utorka, 17. marta 2020. godine biti dostupni 24 sata dnevno.

    BROJEVI TELEFONA SU: (013) 308 950, 308 960 i 308 736

    – Ukoliko nema ko mlađi da vas obiđe, kupi lekove i neophodne namirnice, prošeta kućnog ljubimca, od sutra ćete u punom kapacitetu imati na usluzi ova tri broja telefona Gradskog štaba za vanredne situacije koje čete moći pozvati dvadeset četiri sata dnevno i reći koje su vaše potrebe. Pozovite neki od ovih brojeva, neko iz Gradskog štaba će izvršiti koordinaciju sa Crvenim krstom i volonterima na terenu, a oni će biti ti koje će doći do vas i koji će ispuniti vaše potrebe. Molim vas da se skoncentrišemo na one najneophodnije, a to su nabavka, hrane, lekova i šetnje kućnih ljubimaca, pojasnio je gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov.

    Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva otvorio je tri (3) nove telefonske linije za pomoć najstarijim sugrađanima na koje se mogu javiti ukoliko im je potrebna pomoć u vidu nabavke namirnica, lekova i slično. Telefoni će od utorka, 17. marta 2020. godine biti dostupni 24 sata dnevno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]